Originally Posted by
asgaridr
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Aslında seni uyarmıştım

Ben orada biliyorsun bir şey söylemiyorum.
Dolaresi sanki iç piyasadaki %98 i zarar eden ky azdırıyormuş gibi düşünüp foreks piyasasını tamamen yabancılara bıraktılar. KY kaybettiği ile kaldı, zarar hanesine 10-0 ı yazdı. Oysa küçük küçük kazanmayı öğrenmeye başlamıştı.
İki kere buradan küçük düzeltme olur dediğim 61.8 ve 1.618 i yıktı büyük mumlarla...
Ve bu çıkış ne dxy, ne eu ile korele değil. Tamamen jeopolitik ve iç ekosiyasi dinamiklere yabancı bakışı ile ilgili...
3.6244 ü kötü geçti dolares. 3.6325 civarı düzeltme yapması sağlıklı olandır. Orayı da hızlı geçerse biraz işkillenirim....
"Yazıp çizdiklerim sistem denemelerim olup
yatırım tavsiyesi olmayıp
faldan öteye gidemez"
Yahu kötü birşey desem adamlara gam yemiycem, bunlara 3,5647-3,5840 ve 3,6110 haritayı verdim bakın dedim ha bize alacak adam lazım değil satacak adam lazım bunlar bir anda başladılar yavvv 100pöps örttö gönö könöşmömöyö böşlödölör diye :D
En son biraz bende kaptırınca mod direkt banladı hahahaha ondan sonra stop neden twitter yazmıyorsun milletle uğraşılırmı yahu
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yer İmleri