Sayfa 29/1009 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 225 - 232 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Aslında seni uyarmıştım Ben orada biliyorsun bir şey söylemiyorum.
    Dolaresi sanki iç piyasadaki %98 i zarar eden ky azdırıyormuş gibi düşünüp foreks piyasasını tamamen yabancılara bıraktılar. KY kaybettiği ile kaldı, zarar hanesine 10-0 ı yazdı. Oysa küçük küçük kazanmayı öğrenmeye başlamıştı.
    İki kere buradan küçük düzeltme olur dediğim 61.8 ve 1.618 i yıktı büyük mumlarla...
    Ve bu çıkış ne dxy, ne eu ile korele değil. Tamamen jeopolitik ve iç ekosiyasi dinamiklere yabancı bakışı ile ilgili...
    3.6244 ü kötü geçti dolares. 3.6325 civarı düzeltme yapması sağlıklı olandır. Orayı da hızlı geçerse biraz işkillenirim....

"Yazıp çizdiklerim sistem denemelerim olup
    yatırım tavsiyesi olmayıp
    faldan öteye gidemez"
    Yahu kötü birşey desem adamlara gam yemiycem, bunlara 3,5647-3,5840 ve 3,6110 haritayı verdim bakın dedim ha bize alacak adam lazım değil satacak adam lazım bunlar bir anda başladılar yavvv 100pöps örttö gönö könöşmömöyö böşlödölör diye :D
    En son biraz bende kaptırınca mod direkt banladı hahahaha ondan sonra stop neden twitter yazmıyorsun milletle uğraşılırmı yahu
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Hani dincilerin sevdiği ifadeyle bazılarımız (ben dahil) "kaulu bela"dan beri dolardayız.

Daha yeni yeni çıplak maliyete yaklaşıyoruz.

Üstüne koyduğumuz alternatif maliyet unsurları da var.

Dert değil.

Lazın deuğu gibi, başta da 100 dolarımız vardı, şimdi de. Zarar yok...

Bu arada kur daha da aşağıda iken başlığa gelip de nanik yapanlar, "sinirlenmeniz normal bu kadar zararla" diyerek ilgi ve şefkat gösterenler, birazdan gelip kardan vergi falan isteyebilirler...

Gününüz iyi geçsin.

3.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Yahu kötü birşey desem adamlara gam yemiycem, bunlara 3,5647-3,5840 ve 3,6110 haritayı verdim bakın dedim ha bize alacak adam lazım değil satacak adam lazım bunlar bir anda başladılar yavvv 100pöps örttö gönö könöşmömöyö böşlödölör diye :D
    En son biraz bende kaptırınca mod direkt banladı hahahaha ondan sonra stop neden twitter yazmıyorsun milletle uğraşılırmı yahu
    Okudum Güldüm de...
    Sana oradakileri ters indi niyetine kullandığımı söylemiştim. Bulandırma geneli, özelde bizim ekiple yazışıyoruz tartışıyoruz dedim
    Orada genele yazmıyorum. Özelde bir alanım var biliyorsun seni davet ettiğim. Orası twitterdan daha efektif. twitterda orta uzun vadeyi yazıyorum .
    Orada davetin daim, ne zaman istersen...
    Bu arada eu yükseliyor dolares yükseliyor. Pek hayra alamet değil.

4. 3,6401-3,6485 bölgesi hedefte, bir kaç saate 15 temmuz öncesi ökönömök söldörö öltödöyöz dölörlörönözö sötön demeye başlarlar :D hahahahaha satın la satın twitter dallamaları satın diyor bak piyasada şuan destekli 1 tane grafik bulamazsınız nereye baksanız direnç çizgileri ordan döner burdan döner tavuk döner et döner yanında ayran sabah sabah gitmez beeee
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

5.  Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Okudum Güldüm de...
    Sana oradakileri ters indi niyetine kullandığımı söylemiştim. Bulandırma geneli, özelde bizim ekiple yazışıyoruz tartışıyoruz dedim
    Orada genele yazmıyorum. Özelde bir alanım var biliyorsun seni davet ettiğim. Orası twitterdan daha efektif. twitterda orta uzun vadeyi yazıyorum .
    Orada davetin daim, ne zaman istersen...
    Bu arada eu yükseliyor dolares yükseliyor. Pek hayra alamet değil.
    Eurtry de 4,80 hedef var çok net bir hedef hemde orası usdtry den çok önce yapıldı ondan dolayı euusd falan iplemiyor fiyat eurtry de hedefe doğru gidiyor ufaktan.
    Daha eurtry e teyit bugün az önce 4,1152 de geldi, oranın 4,2443 e kadar zıplaması lazım ki ohooo daha yol uzun.
    Eurtry deki çıkışı usdtry den çok daha önce atmıştımda almadık keriz gibi usdty de bekledik

6. 3,6401 ilk temas gerçekleşti şimdi sırada 3,6485 oranın üstü 3,6866 ama bugün zor yahu.

7.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Hani dincilerin sevdiği ifadeyle bazılarımız (ben dahil) "kaulu bela"dan beri dolardayız.

Daha yeni yeni çıplak maliyete yaklaşıyoruz.

Üstüne koyduğumuz alternatif maliyet unsurları da var.

Dert değil.

Lazın deuğu gibi, başta da 100 dolarımız vardı, şimdi de. Zarar yok...

Bu arada kur daha da aşağıda iken başlığa gelip de nanik yapanlar, "sinirlenmeniz normal bu kadar zararla" diyerek ilgi ve şefkat gösterenler, birazdan gelip kardan vergi falan isteyebilirler...

Gününüz iyi geçsin.
    Ben de hayat hikayemi anlatayım:

2013 yılından itibaren ful dolara girdim. Girdiğim yer 1.40 ler ile başlıyor.

2013 başındaki 1 milyon TL yi 2017 itibarı ile 2.5 milyon TL yaptım.

Teşekkürler DOLAR.

8.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Eurtry de 4,80 hedef var çok net bir hedef
    Yoldaş Stonhand bu hedef için vaden var mı?

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Sayfa 29/1009 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •