Sayfa 290/1009 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

2011 ekim ayinin sonlari idi Usak seramik feci yukseliyordu sonra bi taban taban yapmaya basladi 5ci gun sonunda kacabildim...
    bunlarda gunluk %20 olayi da yok bi anda 3500 ten bam diye 1500e cekebilirler o zaman da 3000 den alanlar yuzde 50 buhar ederler

dikkat edin..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Bence iyi yapmışsın ama bir şekilde hedge fonlardan önce inmelisin..iş kim kimi düdüklerseye geldi, bence..

Junk(çöp) bonoların ABD 10 yıllıklarla aynı seviye geldiği bir ortamda artık her şey olabilir..
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Zaten bunu soyluyorlar.
    Ahmet Mergen acikca soyluyor. Olacagi edecegi bilsek bizim burda isimiz ne gider islem yapariz.
    Bunu bilmiyor musunuz hala yahu, demek ki surekli izlemiyorsunuz programlari....

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku

Geçen yine o tv de çok bilmiş eski Garantili şimdiki Özyeğin hocası olan bayan, Twitter dan soru geldi, ama siz BIST 70 bin çıkamaz diyordunuz 115 bin oldu, ebemiz şeyoldu sizin yüzünüzden. Hatunun cevabı efendim TCMB faiz çok arttırmış bilmemne olmasaydı böyle olmazdı. Başka bir soru efendim EURUSD 0.80 olacak diyordunuz, 1.20 oldu. Hatunun cevabı ama efendim FED şöyle yapmasa ECB böyle yapmasa olmazdı.

Hatunun diyeceği basit ama diyemiyor, "bir mok bilmiyorum anlamıyorum bu piyasa işlerinden
    "
    Çünkü piyasada işlem yapmak dışındaki artistik işlerden para kazanıyor. gerçek işlem yapmıyor, yoksa artist. Artist konuşamaz, poposu terler ekranda!

Size ne diyorum : TV seyredip Radyo dinleyip Haber okuyup Analist raporuna bakıp işlem yapmayın. Kelin merhemi olsa önce başına çalar!

O kisi excel ini lisanslasin artik bi sekilde.............

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Halil Recber yine maasli olarak Alnus yatirimda calismaya baslamis.

Bir de ek olarak parayla teknik analiz kursu veriyor. Gidin cok sey ogrenin siz de! Dalga gectigimi farkettiniz herhalde.

Uzun tatil için dolarlar şimdiden bozdurulmaya başlanmış gibi.

5. 3.5199 vurdu çekti.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Türkiye'nin makro verilerine, BİST'e kote şirketlerinin gelecekteki performanslarına güvenen piyasalar, BİST'te bugün gösteri yaptı.

Dosta düşmana açık mesaj vererek.

Dosta düşmana, "bu kadarına da aşkolsun valla" dedirterek.

Birgünde + % 2,5...

Dolar kurunun 3,63 lere sıçraması gibi birşey yani...

Bravo...

7. Türkiye iki kolu iki ayrı yaya bağlı enerji biriktiriyor. Bir koldaki döviz yayı sağa doğru gerilirken, diğer koldaki borsa yayı sola doğru geriliyor. Ya yaylardan biri kopacak , ya kollardan biri.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Merkez Bankası'nın (TCMB) Ağustos beklenti anketine göre yıl sonu dolar tahmini 3.7492 TL'den 3.7199 TL'ye geriledi...

http://www.gazetevatan.com/dolar-tah...93394-ekonomi/

Bugün alsanız doları, yılsonunda kurda öngörülen artış ne?

4,5 ayda Yüzde 6 altının üzerinde...

En iyimseri bu...

Neredeyse mevduat kadar bir beklenti var.

Bu haber dolar almayı durdurur mu, ya da elinde olanı sattırır mı dersiniz?

Hesap ortada..

Sanmam.

Sayfa 290/1009 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •