Sayfa 291/955 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391791 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 2,321 - 2,328 arası.

Konu: Viop - XXI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. yeni gelenler de zamlı fiyatla gelir... daha o zamana kur ne olacak o bile belli değil...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

2.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Açığa satış kalkmadıkça küçük yatırımcı ezilen olacaktır.

Devletimiz yatırımcısını düşünmeli. #petkm #ekgyo
    @RTErdogan

@hasandogan

@spkgovtr

@BeratAlbayrak

Twitte binlerce homurdanma başlamış twitlerde Rte Berat taglaniyor surekli

Bir gün 0.60 düştü diye mi?
    Allah yardımcıları olsun, Petkim’i 3 yıl önce alanlar hala bekliyor...
    Gençler hemen 2 ye katlayacak, aksi durumları düşünmek bile korkunç, çok insan batacak...

Sende yıllarca takıldın hissecilere Başkan gelip banka mı aldın naptın? Anlamadım...

Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Bir gün 0.60 düştü diye mi?
    Allah yardımcıları olsun, Petkim’i 3 yıl önce alanlar hala bekliyor...
    Gençler hemen 2 ye katlayacak, aksi durumları düşünmek bile korkunç, çok insan batacak...

Sende yıllarca takıldın hissecilere Başkan gelip banka mı aldın naptın? Anlamadım...
    Bankadayim baskan cok anlamsiz geliyor bankalari gocertmeleri 80 bin fiyatinda bankalarin cogu
    Stoplarmiyim bilmiyorum
    40 binlik kayip var bankalarda bence gelip alacaklar hala beklentim o bakalim

4.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Bankadayim baskan cok anlamsiz geliyor bankalari gocertmeleri 80 bin fiyatinda bankalarin cogu
    Stoplarmiyim bilmiyorum
    Neden alacaklar abd de geberik bankalar teknoloji tahtaları sayesinde ABD borsası dönüyor.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Neden alacaklar abd de geberik bankalar teknoloji tahtaları sayesinde ABD borsası dönüyor.
    karları artıyor çünkü...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

6.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    karları artıyor çünkü...
    Hangi karları artıyor , karları artan tahtadan 1 milyar dolar dan fazla kaçış mı olur.
    O kaçanlar aptal , buradaki kurumlar uyanık hepsi banka banka diye millete banka aldırdı.
    Twiter ve telegramcılar sığ ve patron tahtalarını verirken , aracı kurumlar kendilerininde kucağında kaldığı xu30 tahtalarını veriyor.
    3. çeyrek banka bilançoları yukarı kımıldarsa bana göre 2021 için banka satın alınır.

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Stoplarmiyim bilmiyorum
     Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Adam dolar bazli 1500 lu yıllardaki bankayi aciga satma cesareti buluyor milyonlarca lot her gun cildirmis gibi
    MB bilançolarına ciddi anlamda bakan bir kişinin yapacağı en doğal işi yapıyor. Şaşırtıcı bir şey yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    SUNİ FAİZ düşüşü ARABA-EV fiyatlarını uçurdu.

Ama bu sürdürülemez.Faiz artarsa o zaman görün araba fiyatlarını.TALEP bıçak gibi kesilir.

Sayfa 291/955 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •