Sayfa 291/997 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391791 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 2,321 - 2,328 arası.

Konu: Viop XXXIII

1.  Alıntı Originally Posted by cafer76 Yazıyı Oku
    Bugün alınan karar gerçek bir fiyaskoydu. Evine asgari 30bin para giren sözde bilim insanları onun bunun zorlamasıyla skandal bir karar aldırdı. Sahada bu kararı gerektirecek bir tablo yok idi. Daha kötü günlerde düğün dernek kuruyordu halay çekiyordu insanlar. Otoritenin sopayı bu kadar eline alması ve buna virüs bahanesiyle en özgürlükçü insanların bile çanak tutması cahilligin dik alasidir.

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bence yanlış düşünüyorsunuz. Ama saygı duyarım.
    1. Önümüz bayram. Bayramda Ankara ve İstanbul'dan insanlar memleketlerine virüs taşıma riski var.
    2. Bayramdan sonra eğer vakalar azalır ve aşılamada %50 yakalayabilirsek biraz daha rahatlarız. Birde havalar soğuk güneşli havalarda virüsün yayılması daha azalır diye düşünüyorum.
    3. Bence sağlık çalışanlarını da rahatlatmak lazım. Her gün biri sürü vaka var. Millet dikkat etmiyor. Çarşı pazar kalabalık, bu önlemle biraz olsun azalır. Hatta vaka sayısı belki 10 bin altına vefat sayısı 100 altına düşer.

Bu yazı olsun kaybetmeyelim.

2. Kişisel düşüncem,
    9 Mayıs 8000 altı vaka

16 Mayıs Pazar günü
    5000 altında vaka

sayiları göreceğiz.

Vefat sayisi takdiri ilahi...

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    genelgeden...bankalar açık...borsa ile ilgili bişey göremedim...yani açık mı kapalı mı anlamadım...açık olur diye düşünüyorum...ama bakalım herhalde bist yönetimi bir duyuru yapar...

41. 10.00-16.00 saatleri arasında sayıları Banka yönetimlerince belirlenecek şekilde sınırlı sayıda şube ve personel ile hizmet verecek olan banka şubeleri ile çalışanları,
    Sınırlı sayıda diyor sanırım merkezi yerlerde açık kalacak diğerleri haftada 1 yada 2 gün açık kalacak
    bir halt olacağı yok.

4. metrobüs, tranvay, özellikle minibüsler.... hele akşamları iş çıkışları bir minibüse binin insanlar istif gibi sıralanmış... kolunu kaldırsan altına biri yanaşıyor kolunu tekrar aşağıya indiremiyorsun o kadar dolu... kamu kurumlarının içi tıklım tıklım hem vatandaş hem personel... bu bilinmiyor muydu. pazar yerlerinde adım atılamıyor. kongreler falan. deneme yanılma... şimdi gel her yeri yasakla...

5. Develer bu işi bitirmeye kararlı bugün akşam daha önce gelmediği kadar asi geldi .bu kapanmada asiyada hız verilecwk sanırım.olmasj gerwkende o zaten.sahsi görüşüm bu kapanma 19 Mayıs haftsinida kapsar bitimine yakın.bircok ülkede hep uzatılmıştır.sansimiz havalar ısınıyor hedef 5000 altı dedi ben 10-20 arası bekliyorum o yüzden 19 Mayıs haftasi içinde hazır olun.onuda yaparlarsa 5000 bı hayli altına geliriz.bu yaz koronadan kurtuluruz.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Sınırlı sayıda diyor sanırım merkezi yerlerde açık kalacak diğerleri haftada 1 yada 2 gün açık kalacak
    Banka yönetimleri belirleyecek diye yazılmış genelgede.
    Küçük Bankalar Şubelerini dönüşümlü çalıştırır, kamu bankaları ve büyük özel bankalarda tüm Şubeler açık olur, personel % 50 dönüşümlü çalışır diye düşünüyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    nedir şimdi son durum? yasak döneminde borsa açık mı kapalı mı?

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    nedir şimdi son durum? yasak döneminde borsa açık mı kapalı mı?
    Açık açıkkl
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 291/997 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •