Bugün Telekom ları bir tur Suıd larla satttık.
Yarın katar
Ertesi gün de bae ye satarız..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün Telekom ları bir tur Suıd larla satttık.
Yarın katar
Ertesi gün de bae ye satarız..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Apple için güncellemeler ile eski modelleri yavaşlatıyor diyorlardı.
Bence Microsoft da aynısını yapıyor. Bu ay evdeki cihazlar çok yavaşladı, excel vs calculation manual yapmıştım ona rağmen bu hafta donmaya başladı.
Bir de eski bir Samsung telefonum var, sıfırlamama ve tüm ek uygulamaları kaldırmama rağmen en başta şifre ekranına bile giremiyorum. Eski bir LG telefon vardı yavaş diye Samsung almıştım, şimdi eski LG telefon çok hızlı gibi. LG'ye artık güncelleme gelmediği için hızı düşmemiş olabilir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
katiliyorum zinedrimed abi ilave olarak
1- endekste kuyrugu dik tutma cabasi ereglye pozitif yansiyabilir gibime geliyor..
2- kisa vade eregl grafik digerlerine daha guzel geldi bana.. ama en fazla iki gun daha sans tanirim. sahsen
özetle.. grafiksel olarak petkm de orta uzun vade ereglde kisa vade potansiyel daha yuksek bence.. hayirlisi. kismet.
Ereğli çok ucuz ama şöyle pahalı.
Ereğli’nin en büyük özelliği temettüsü. 15% verimle neredeyse temettü dağıttı. Bu sene yok dedi ve büyü bozuldu. Haklı sebepleri vardı elbet ama temettüsüz Ereğli olmuyor işte.
Bu sene içinse bu çeyrek de zarar bekleniyor , o yüzden sanki seneye de temettü hikaye olacak gibi.
Temettüsüz Ereğli pahalı oluyor maalesef. İlk çeyrek sonu Cemal hocanın bir raporu vardı, Ereğli yurt dışı benzerlerine göre çok çok pahalı diye . Açıkçası şimdiye kadar niye pahalı değildi de şimdi pahalı oldu diye sorguladığımda tek cevap temettü çıkıyor.
15% temettü verimi olan bir kağıt her şekilde alınır.
Ama Oyak eski Oyak mı? Temettü politikası aynen devam edecek mi?
Bilinmezler çok.
Oyakc ve Hektaş ta olanları görünce de düşündürüyor.
Ereğli bizim borsamızın kralıydı, insanı borsaya özendiren şirketiydi. İnşallah tekrar gelir o duruma.
Ama benim için kutsal değil, geçen sene onda beklemek yerine şu an geçen sene alabileceğim kat kat fazlasını alabiliyorum.
Duygusal bağ kurmamak lazım maalesef.
Dayu Ereğli almayın gözünüzü seveyim. İnsanı hasta eder. Aha gidecek diyorsun dusuyor. Aha düşecek diyorsun gene dusuyor. Hiçbir şey olmasa enflasyona eziliyor. Selocan eşeği bile yürüdü gitti bu salak hala 39 olamadı.
Yer İmleri