Sayfa 293/362 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343 ... SonSon
Arama sonucu : 2931 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: BRKO - Birko Birleşik Koyunlulular Mensucat

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by oblakbulut Yazıyı Oku
    bugün jkaptaki haberi açın bukadar kötü ve vede art niyet olmaz taksit tarihleri kısmaına bakın bakalım bukadar şartanlık olmaz hiseradları nasıl bilendimiyorlar taksit tarihlerini bie bilerek yazmıyorlar spk da bçyle kap bildiri yolluyor ayıp yatırmcısını kaz ibi yoluyorlar yakında söyle bir haber düşer yazın 6 ya sonra ik taksidi öderken arsaları satışa çıkardık 15 veya 18 milyon olrak satıp odea banka olan baucumzu ödemekiçin su şirkete 110 dönüm arsayı sattık diye
    ekzel hatalı çıktı diyorlar,,yenisini göndermişler.

YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

2. Borc yapilaninca vefa hakkına gerek kalmamış. Çok çok iyi haberler bunlar ...
    İşyatırımın satışı bitti ..
    Şu an borsada en ucuz hisse önümüzdeki hafta itibariyle yoluna bakacaktır ..imar la ilgilide bi haber atacaklar bügünlerde ...ytd

arsa satılmadan borç ödenmez.110 dönüm arsa satılana kadar arsada altın,petrol arasalar bari,,belki bulurlar.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

4. banka borçlerını ödemek için kaar aldıgımız arsları satcagız diyecekler ve kendi lerine şatış yapcaklar yatrım tavsiyesi ddegildir

5. Bunlar arsa falan satmaz sinegin yagını çıkaran tipler bunlar ..
    10 milyon civarı hisse sattılar opara bunları rahatlatacak ..
    Ama bi 60 .70 kuruşa getirip spk neden yükseliyosun dediginde bu haberleri atabilirlerdi ..
    Bunları kafası çalışmıyo ..ufo gören masum köylü tipler ..
    ��������

6. 6 binliram varmış açıkta ..tavana alış yazdım ..okuyo heralde burayı spek ..tavandan ver bana ..kabul ediyorum ..����

7. Bügün pazartesi..
    Yeni hafta ..
    Svg

8. Bügün salı..
    Yeni hafta
    Svg

Sayfa 293/362 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız