Sayfa 293/1000 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393793 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: Mevduat Cafe

1.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Ondan deil hocam bu admustafa hocamin isleri burun mitcileri doldurdu daireden
    Hatta mal gonderseler kim kullancam tabiki kamyoncu webster irsaliyeyi kim kesip kitabina uydurcak myfinans biri vurulsa kim bakicak drselcuk yabanci baglantilari kim saglayacak ortamlara sokacak hamza abi aydinc ustat da bi bulgaristan dio websterin esi nereli ?
    Taslar yerine oturdu degil mi ?
    Bu cafe tesadufen acilmamis ustat
    Cok pis cendereye dustuk

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Parayi kim temizlicek tabiki mert ustat 5.83 ten dolar aldim kredi ayagina benim zihnim acildi ha
    Kurtlar konseyinin fotosu da yukarida zaten

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
     Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Ondan deil hocam bu admustafa hocamin isleri burun mitcileri doldurdu daireden
    Hatta mal gonderseler kim kullancam tabiki kamyoncu webster irsaliyeyi kim kesip kitabina uydurcak myfinans biri vurulsa kim bakicak drselcuk yabanci baglantilari kim saglayacak ortamlara sokacak hamza abi aydinc ustat da bi bulgaristan dio websterin esi nereli ?
    Taslar yerine oturdu degil mi ?
    Bu cafe tesadufen acilmamis ustat
    Cok pis cendereye dustuk

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
    Eksi enflasyon beklentisi bile var

Alıntı Originally Posted by mask543 Yazıyı Oku
    Geyiği çok uzattım, kusura bakmayın. Buradaki herkesin maddi birikimin yanı sıra belli bir entelektüel birikime de sahip olduğunu düşündüğüm için daha ciddi meselelerle ilgili fikirlerinizi almak isterim.

Üç tane anaokulu ve ilkokul çağında evladım var. Son zamanlarda eğitim üzerine çok okuma yaptım. Benim için şu hayattaki en önemli şey çocuklarıma iyi bir eğitim verebilmek ve tasarruf bilincini aşılayabilmek.

İyi öğretmenlerin olduğu, iyi bir devlet okulunun anaokulu ve ilkokul için yeterli olduğu sonucuna vardığımdan, çocuklarımın üçünü de evimin karşısındaki devlet okuluna gönderiyorum.

Amacım ortaokuldan itibaren üçünü de özel okula gönderebilmek. İleriye dönük finansal planlarımdan, yaşacağım şehre kadar bütün seçimlerimi bu doğrultuda yapmaya çalışıyorum.

Doğma büyüme İstanbullu olmama rağmen, şehrin keşmekeşi, pahalılığı, istediğim eğitim olanaklarını sağlayamama kaygısı gibi nedenlerden dolayı bilinçli bir tercihle mesleğimde çok tercih edilmeyen bir şehirde yaşamaya başladım.

Amacım, dünyaya açık, dil bilen, evrensel değerlere, doğaya, çevreye, vatanına, milletine saygılı çocuklar yetiştirebilmek.

Şu an büyüğü okul haricinde ingilizce ve satranç kursuna gidiyor. Ortanca sene boyunca halk oyunlarına devam etti, satranca başlayacak. Ufaklıkda bu sene kendine uygun aktivitelere katılacak.

Sonuç itibariyle elimden geldiğince, çocukları da çok fazla sıkmadan onları düzgün bir şekilde hayata hazırlamaya çalışıyorum. Özellikle eğitim konusunu merkeze alarak bu konudaki deneyim, tavsiye ve yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.

Venus_V4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Her aile ve cocuk farklidir. Kim ne derse desin size uygun bir oneri olamaz.

Tek onerim cocuklarla iletisimi koparmamanizdir. Iletisim iyiyse guvende olurlar...gerisi onemli degil. Cunku gerisi allaha kalmistir.

Bir ebeveynin yapabilecegi elinden geldigince en iyi okula gondermek ve cocuklardan kopmamaktir. Baska da yapabilecegi birsey yoktur.

Toplum cok bozuldu ve bu sebeple ben bir baba olarak egitim konusunda cocugumdan birsey beklemiyorum. Yeterki guvende olsun. Bu hepsinden onemli. Fakat bizler parayi ver kursa yolla cocugu yonetmeye calis...
    Sonra cocuga hesap sor kafasinda ebeveynleriz...bu yanlis

Birakin ustadim sagliklari yerinde olsun...kotu yola dusmesinler de gerisi onemsiz.

Asil basarinin sirri budur...aile cocugunu anlar iletisimide iyi olursa ama gercek bir iletisim kizmadan sabirla ve her ne yaparsa yapsin arkasinda durarak cocuk basarili olur...ister devlette...ister ozelde...syg

Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Abi sen küstün mü bize hayırdır
    Yok niye kuseyim.yogunum giremiyorum.kizin rubik küp yarismasi icin ankara merkezdeyim.. nete giremiyirum çok. Hepinizi seviyorum

Alıntı Originally Posted by aydinc Yazıyı Oku
    Eksi enflasyon beklentisi bile var
    Eksi gelecek yuzde 0.40

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
     Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Eksi gelecek yuzde 0.40
    Maaşlara daha düşük zam için hocam