Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 293/1014 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393793 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1. (Ali Şeriati Mısır ziyaretinde piramit yapılırken ölen binlerce kölenin mezarını ziyaret ettikten sonra o kölelere yazdığı mektuptan) Kardeşim! Sen erbabını rahatlıkla tanırdın, yediğin kırbacın acısını açıkça hissederdin! Sen köle olduğunu, köleleştirildiğini, neden köleleştirildiğini, ne zaman köleleştirildiğini ve seni kimin köleleştirdiğini bilirdin. Biz ise bugün seninle aynı kaderi paylaşmamıza rağmen bu asırda bizleri kimin köleleştirdiğini bilmiyoruz. Üstelik köleleştirildiğimizden bile habersiz, malımızın ve canımızın nasıl yağmalandığını ve talan edildiğini bilmeden bu sefil ortama, bu düşünce sapkınlığına ve kula kulluğa duçar olmuşuz.
    Bugün bizi sadece bir hayvan gibi köleleştirmekle kalmadılar, bir meta gibi sömürdüler aynı zamanda. Senin asrından ve neslinden daha çok faiz ve vergi ödüyoruz. Bunca varlık, bunca sermaye, bunca sistem, bunca makine, bunca servet, bunca zenginlik, bunca üretim ve dünyanın bütün görkemli sarayları, bütün bu çark bizim tenimiz, etimiz, kanımız, çilemiz perişanlığımız ve mahrumiyetimiz üzerinde dönmektedir. Evet, bu çarkı biz döndürüyoruz, karşılığında da yarına çıkaracak kadar karın tokluğu, hepsi bu kadar...
    Bugün senin döneminden daha fazla mahrumuz, senin yaşadığın dönemden daha çok zulüm ve sınıfsal ayrımcılık söz konusudur; fakat farklı bir çehreyle, daha süslü, daha yeni ve daha gizli bir kılıkla!
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2.  Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku
    patlayan şey emlak balonu değil tüm ülkenin siyasal ve ekonomik geleceği olacak.
    Betoncuları kurtarmak için tüm ekonomiyi feda ediyorlar...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Evet o trendi kaçırdım.bu kadar sürmesinde piyasa şartlarından ziyade siyasetin tercihlerinin etkili olduğunu düşünüyorum. bu ev fiyatlarının sürekli böyle artması hoşa giden bişey olmamalı.buna çare uretilmelidir.bizler kurtarmis olabiliriz.ya cocuklarimiz tum ömurlerini ev parasi için heder edecekler. Asil soru tum dünyada olduğu gibi maaşlar reel olarak artmadan bu evleri kim alacak.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hiçbir balon sonsuza kadar şişmez...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    finike
    Gönderi
    1,378
     Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    hiçbir balon sonsuza kadar şişmez...

katılıyorum.
    çok değerli yorumlar var.ben ev almak için çok geç kaldım.kendi içinde bulunduğum şartlar gereği.emekli olalı 10 yıl olmuş.bayağı bir geç ev sahibi olduk.aldığım evde tamamen ihtiyaç.120 tl civarı ben finikeden aldım küçük yer 17 yıllık bina,yeni yapılarda 200 den başlıyor...büyük şehirlerde evler çok uçuk fiyatlarda .ev almak istanbul gibi yer maaşlı insan için hayal.

5.  Alıntı Originally Posted by uğuraltun Yazıyı Oku
    katılıyorum.
    çok değerli yorumlar var.ben ev almak için çok geç kaldım.kendi içinde bulunduğum şartlar gereği.emekli olalı 10 yıl olmuş.bayağı bir geç ev sahibi olduk.aldığım evde tamamen ihtiyaç.120 tl civarı ben finikeden aldım küçük yer 17 yıllık bina,yeni yapılarda 200 den başlıyor...büyük şehirlerde evler çok uçuk fiyatlarda .ev almak istanbul gibi yer maaşlı insan için hayal.
    Mutlu, huzurlu oturun inşallah...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    finike
    Gönderi
    1,378
     Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Mutlu, huzurlu oturun inşallah...

çok teşekkür ederim.
    gönlünüzce olmasını dilerim.

7.  Alıntı Originally Posted by uğuraltun Yazıyı Oku
    katılıyorum.
    Gule gule oturun Ugur Bey.

8.  Alıntı Originally Posted by uğuraltun Yazıyı Oku
    katılıyorum.
    çok değerli yorumlar var. ben ev almak için çok geç kaldım.kendi içinde bulunduğum şartlar gereği.emekli olalı 10 yıl olmuş.bayağı bir geç ev sahibi olduk.aldığım evde tamamen ihtiyaç. 120 tl civarı ben finikeden aldım küçük yer 17 yıllık bina,yeni yapılarda 200 den başlıyor...büyük şehirlerde evler çok uçuk fiyatlarda .ev almak istanbul gibi yer maaşlı insan için hayal.
    Komutanım, siz belki evigeç alabildiniz ama unutmayın ki babalık görevlerinizi en iyi şekilde tam zamanında yaptınız. Ben bir baba olarak sizi tebrik ediyorum, boş verin evi mevi.. Allah sizi ve hanımefendiyi en sağlıklı en tatlı en huzurlu şekilde yaşatsın o evinizde. Saygılar! İmza: Yılların dostu

Sayfa 293/1014 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393793 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •