Hem TL aşırı değersiz hem gelirler aşırı düşük aynı esnada ev fiyatları ABD ile nasıl yarışıyor dayı
Üstteki eksisozluk alintisina göre artan ev fiyatları cari açık ve ve ülkeden sermaye kaçmasına sebep oluyor. Evi satan dolar alsa tam bir yıkım rezervler icin.
Bu saçmalık inşallah son bulur işimiz gene yukarıya kaldı dayi
Doğru düzgün hisseye uzun vadeli yatırım yapan her zaman kazanır. Örnek hektaş, ereğli, sasa, arçelik, şişe, froto,aksa. Daha çok var da bunların çoğu temettü verimi iyi olan hisseler. Ben de var mı? Var ama yeterli değil, olanların yarısı çöp, hektaşı, gübreyi falan tutamadık. Bence bankalar da iyi gidiyordu . Ta ki temettü sınırlaması getirene kadar. Hükümet değişince sanayi/mali endeksi mali endeks lehine gider gibi ... Tabii o zamana kadar batmazsak![]()
Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir
GARAN'da yarından itibaren endeksdeki ağırlığı %14 olmuş.
Kurallara göre çarşamba veya cuma bu oranlar belirleniyor olabilir. Bu durumda kar dağıtımı daha az etkilemesi lazım.
>>>>
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1032022
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Memedabi sende şans yok dayucuğum bırak 10 yıl öncesini 2 yıl önce halk yerine 250000 liralık Hektaş alsaydın şuan köşeydin,yedibucuk milyonun olurdu. üc ev alırdın artan paraynan da yanımda limon tezgahı açardın
Neyse geçmiş geçmişte kaldı, önümüzde ki maçlara bakacağız, borsada fırsatlar hiç bitmiyor dayu, başka bi hisse bulalım.
vob yapmayın
Hamdım Piştim Yandım
Takasa bakan oldu mu ?
Diğer 111bin short 2,6bin long..
Veri mi yanlış ?
Memento mori
Yer İmleri