Sayfa 293/1000 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393793 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: Vıop XLI

1. Abi ya TL aşırı değersiz. Ya evler bu ülke için aşırı değerli.

Bu yeni ekonomik model ile dayı anahtarı aldılar komple

2. Hem TL aşırı değersiz hem gelirler aşırı düşük aynı esnada ev fiyatları ABD ile nasıl yarışıyor dayı

3. Üstteki eksisozluk alintisina göre artan ev fiyatları cari açık ve ve ülkeden sermaye kaçmasına sebep oluyor. Evi satan dolar alsa tam bir yıkım rezervler icin.

Bu saçmalık inşallah son bulur işimiz gene yukarıya kaldı dayi

Doğru düzgün hisseye uzun vadeli yatırım yapan her zaman kazanır. Örnek hektaş, ereğli, sasa, arçelik, şişe, froto,aksa. Daha çok var da bunların çoğu temettü verimi iyi olan hisseler. Ben de var mı? Var ama yeterli değil, olanların yarısı çöp, hektaşı, gübreyi falan tutamadık. Bence bankalar da iyi gidiyordu . Ta ki temettü sınırlaması getirene kadar. Hükümet değişince sanayi/mali endeksi mali endeks lehine gider gibi ... Tabii o zamana kadar batmazsak
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

Alıntı Originally Posted by Kuyum Yazıyı Oku
    Üstteki eksisozluk alintisina göre artan ev fiyatları cari açık ve ve ülkeden sermaye kaçmasına sebep oluyor. Evi satan dolar alsa tam bir yıkım rezervler icin.

Bu saçmalık inşallah son bulur işimiz gene yukarıya kaldı dayi
    Ben Ankara-dan 7 yıl önce sıfır ev aldım 120 bin dolara . Şu anda 150 bin falan ediyor. Hanımı ikna etsem satacam dolara yatıracam da. Hanımı ikna edemedim.
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

6. GARAN'da yarından itibaren endeksdeki ağırlığı %14 olmuş.

Kurallara göre çarşamba veya cuma bu oranlar belirleniyor olabilir. Bu durumda kar dağıtımı daha az etkilemesi lazım.

>>>>
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1032022
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by Kuyum Yazıyı Oku
    Gandirma abi insanları

Halkbank alsa idi 10 yıl önce 15 TL den 25.000 liralık an itibariyle TL olarak 8.500 var.
    Memedabi sende şans yok dayucuğum bırak 10 yıl öncesini 2 yıl önce halk yerine 250000 liralık Hektaş alsaydın şuan köşeydin,yedibucuk milyonun olurdu. üc ev alırdın artan paraynan da yanımda limon tezgahı açardın
    Neyse geçmiş geçmişte kaldı, önümüzde ki maçlara bakacağız, borsada fırsatlar hiç bitmiyor dayu, başka bi hisse bulalım.
    vob yapmayın
    Hamdım Piştim Yandım

8. Takasa bakan oldu mu ?
    Diğer 111bin short 2,6bin long..
    Veri mi yanlış ?
    Memento mori

Sayfa 293/1000 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393793 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız