Sayfa 294/733 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394 ... SonSon
Arama sonucu : 5858 madde; 2,345 - 2,352 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by leoleon7455 Yazıyı Oku
    en iyi sonuç gs-başakşehir maçının berabere bitmesi, çünki başakşehir yenilse bile 2 li avarajda bizim üstümüzde,kalan maçlarının birinde kesinlikle yine puan kaybetmesi şart, başakşehiri geçebilmemiz için. Ayrıca gs-başakşehir maçının beraberliği bizim gs ile yapacağımız maçtada beraberliğin yetebileceği sonucunuda doğurur
    tekrar düşündüm , bu durumda da başakşehir bizim önümüze geçer, ve kalan maçları kolay, haklısınız cimbom yenmeli pazr günü

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    aynen, başakşehirin fikstür çok kolay ve osmanlıyla kasımpaşa direkt yatacaktır başakşehire. orda sadece antalya maçına 0 yazabiliriz.

yarın galatasaray başakşehiri rencide ederek yenmelidir. şöyle adebayor emre arda falan gerginlikle kırmızı kart yeseler çok hoş olur beşiktaş açısından.

Osmanlıda iş biter..ytd

Alanyaspor ve osmanlıspor..özellikle osmanlıspor trabzonspor ve gençlerbirliği maçından sonra Başakşehir ile oynayacağı maç alt lige düşmemek adına çok önemli.Alanyasporda bu anlamda rahat değil..Ben böyle gördüm.YTD

5. Bir aksilik olmazsa artık BJK nin pazartesi günü % 4 civarında bir yükselişle günü kapatmasını umuyorum (3.65x%4=3,80). Salı-Çarşamba,Perembe ve Cuma seans sonuna kadar da toplamda 4.00 TL seviyesine gelmesini bekliyorum.

Artık bu hissenin yükselmesi gerekmiyor mu?
    Yasal Uyarı
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Sayın gskodal başakşehir alırsa düşüncenuz bana göre zor..YTD

7.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Sayın gskodal başakşehir alırsa düşüncenuz bana göre zor..YTD
    Haklısınız, tam bende onu düşünüyordum. GS yenerse şampiyonluk BJK nin kendi elinde olur.

1. GS 60 puan
    2. BJK 59 puan
    3. BAŞAK 59 puan

Ayrıca; Portföyümde hem BJK hemde GS hisseleri vardı. Bugün saat 17:59 da GS hisselerini satıp BJK aldım. Aslında dün yapmalıydım geç kaldım ama sonunda aldım. GS yi riske edemedim.
    Yasal Uyarı
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Beşiktaşın gs ile maçı var ama başakşehir ile yok.Ben gs karşı alanya başakşehirspora karşı osmanlıspor maçlarının alt lige düşmemeleri adına zorlu geçeceğini düşünüyorum.YTD

Sayfa 294/733 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •