Sayfa 295/1001 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395795 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,353 - 2,360 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Son zamanlarda şunu gördüm
    BİST bağımsızlığını ilan etti.
    VİX falan takmıyor.
    Dow düşmüş çıkmış umrunda değil.
    O yüzden yarın canı nasıl isterse o yöne gider.

2. dalgada eylülden önce gelmez.
    O zamana kadar iki geri bir ileri sonraki hafta iki ileri bir geri oynar dururuz.
    Dünkü öngörüm doğru çıktı.
    Artık bist bağımsız takılıyor.
    Almanya 2,5 düşmüş
    bist artıda
    Abd piyasaları eksi
    bist artıda.

Bundan sonra dow'a dax'a vix'e falan bakmıyorum, bist ayrı bir dünya.

2. Yurtdışı piyasaları kan gölü vix korku endeksi yükselişte.ama bizim borsa artı getiriyor.yine birilerinin canını yakacaklar

3.  Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Benim 3 ay felan oldu. Bir haftada hallolur. Saklama bankası iş bankası. İş bankası biraz yavaş çalışıyor haberiniz olsun. Bir haftada halledilir. Fon alım talimatı pzt. verilir fon alımı çarşamba sabahı gerçeklesir.
    Siz İstanbul portföye giderek yüz yüze görüşme yaparak mı hesap açtırdınız ?
    Yoksa benim gibi evraklar kurye ile gelip imzalayıp şirkete göndererek mi ?
    Açıkçası fonu yöneten ekiple tanışmak isterim ama malum şu virüs meselesi elimizi kolumuzu bağlıyor

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Dünkü öngörüm doğru çıktı.
    Artık bist bağımsız takılıyor.
    Almanya 2,5 düşmüş
    bist artıda
    Abd piyasaları eksi
    bist artıda.

Bundan sonra dow'a dax'a vix'e falan bakmıyorum, bist ayrı bir dünya.
    Yabanci yatirimci olmayinca top kosturuyor yerliler..kafalarina gore indirip kaldiriyorlar hisseleri

5.  Alıntı Originally Posted by m.exclusive Yazıyı Oku
    Fatih bey merhaba

Aynen dertten muzdaribiz
    Ben bu konuda tacirler gedik ve Osmanlı portföyle görüşmeler yaptım ama hiçbiri beni tatmin edici açıklamalar yapamadı
    Kişiye özel portföy yönetimini ne kadar etkili yapabileceklerine dair kafamda soru işaretleri var zira bunlar genel anlamda bir kaç fonu yöneten ekipler
    Bu yüzden serbest fonlara yöneldim
    Bu konuda da İstanbul portföy ve hedef portföyle görüştüm
    Hedef portföy daha butik tarzda İstanbul portföy ise daha kurumsal bir yapıda gibi bir izlenim edindim

Son olarak rahmetli Yaşar Erdinç in sözünü hatırlatmak isterim
    “Paranız sağlığınızı bozmasın”
    20 yıldır piyasada işlem yapan biri olarak bu saatten sonra robotlarla uğraşamayacağımı kabul edip işi profesyonellere teslim etmeye karar verdim

Yatırım tavsiyesi değildir
    Bende az önce İstanbul portföy ile görüştüm ikna oldum açıkcası bende sıkıldım bu işlerden denemekten zarar gelmez

6.  Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Benim 3 ay felan oldu. Bir haftada hallolur. Saklama bankası iş bankası. İş bankası biraz yavaş çalışıyor haberiniz olsun. Bir haftada halledilir. Fon alım talimatı pzt. verilir fon alımı çarşamba sabahı gerçeklesir.
    Performans ücreti vs de kesiliyor dediler. Sözleşmeyi okuduğumda detaylı bilgi veririm

7. Piyasada cidden try yok ..dxy yıkılıyo..zar/usd, brl/usd deger kazaniyor..
    Hareket yok bizde..iyice icimize kapattik piyasayi

Alıntı Originally Posted by m.exclusive Yazıyı Oku
    Siz İstanbul portföye giderek yüz yüze görüşme yaparak mı hesap açtırdınız ?
    Yoksa benim gibi evraklar kurye ile gelip imzalayıp şirkete göndererek mi ?
    Açıkçası fonu yöneten ekiple tanışmak isterim ama malum şu virüs meselesi elimizi kolumuzu bağlıyor
    Ben yüz yüze görüştüm. Zaten benim eve çok yakınlar. Gayet kurumsal bir işletme. Çok ilgilendiler. Benim ile genel müdür yardımcısı ilgilendi. Her soruma cevap verdiler. Genel müdürü ilede tanıştım. O da epey bilgi verdi. IIS fonunu daha çok tavsiye ediyor. Her dakika her saat pozisyon değiştirebiliyor. Kendi sahsi paralarıda bu fon içindeymiş. Fon yöneticileri neredeyse her gün bloomberge çıkıyorlar. Aşağıda Kaan bey(genel müd yardımcısı) ve Burak Beyin (genel müd. ) haftalık videosu var.

https://youtu.be/9vKFhGqsl7w

Sayfa 295/1001 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •