Yakın vade ile nisan vade farkı 5 puana düşmüş..iki vade arası teorik fiyat farkı 48 puan..long jeton atanlar nisan vade atsa baya baya avantajlılar tabi endeks yukarı yapacaksa..yanılıyor muyum ?..
Yakın vade ile nisan vade farkı 5 puana düşmüş..iki vade arası teorik fiyat farkı 48 puan..long jeton atanlar nisan vade atsa baya baya avantajlılar tabi endeks yukarı yapacaksa..yanılıyor muyum ?..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Bear_Bull
@BearBull26
eregl temettüsünü ben 19 puan olarak hesapladım
bu sene farklı, hem benkalara temettü izni çıktı, hem büyük şirketler çok iyi kar açıklıyorlar, pek çoğu ciddi temettü dağıtacak ereğli gibi, tcell aynı şekilde.. yani nisan vadede temettü etkisi o 48 puanlık faiz farkını aşabilir
Temettüler asıl Haziran vadeyi etkilemez mi?
Olabilir , yeni vadeye eksi makasla bile geçilebilir...
Hiç teorik 4500-4800 puandan gitmedi şimdiye kadar../
Geçen yılki temettü ödeme tarihlerine bakınca Mayıs-Haziran öne çıkmıştı ama hatırlarsak Covid yüzünden genel kurullar yapılmamıştı bir sürü yerde...
Arçelik’te dağıtacaktır ekstra bu sene...
Yani umarım şu makas biraz artarsa vade son 2-3 günü güzel arbitraj fırsatı verebilir...
Yer İmleri