Sayfa 296/964 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 2,361 - 2,368 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Büyüyor derken?
    Kabaran bir şey var anlamında mı?
    Bu kadar borç işler iyiyken sorun olmaz. Ama piyasa da daralma varken yüksek faiz ortamında ödemesi kazanmasını zor ve büyük bir para riskini bence çok yüksek bir çok şirketi patlatıp tüyen çok olur.

2.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    425 Milyar dolar.

Bu nasil odenecek ?

Bir yandan su kadar faiz odeyecek, bu kadar hirsiz doyuracak, kalanla uretim yapmadan kazanip odeyecek.
    Kel o kadar öttü. Bir numarasının göremedim daha. Sadece emekli üzerinden vuruyor. Kayıt dışı tasarruf vs hep hava cıva. Bir tuşa basın herşey ortada ama ne hikmetse kendilerine dokunduğunda için hiç bir adım atılmıyor

3. İşin özeti şu. Devletin kurumların işi boşaltıldı. Emmi dayı çocuklarını doldurdular. Vergi ne bilmeyenlere nasıl alınır bilemezler. Muhasebe bilmeyen adam vergi mi toplayacak. Asıl büyük sorun akp MHP li hukukçular bunlar parayla istediğin kararı çıkartıyorlar. Tüm kurumlar böyle mezhep parti cemaat. O kadar feto belası yaşadık bunlar daha beterini yaptı. Feto bunların yanında cücük kalır

425 Milyar demek, 425 adet 1000 tane milyon dolar demek.

Hala bu ulke batar diyor.

Coktan batmis senin haberin yok.

5. Benim tahminim rte ülkeyi devrederken yeni iktidarı kitleyecek kadroları atamış olacak. Şimdiden iktidar olursak atacağımız adımlar tasfiye edilecek kadrolar. Bu kadrolara feto ile kıyas edilemeyecek kadar büyük. Milyonlarca kadro parti cemaat eş dost olarak dolduruldu

6.  Alıntı Originally Posted by ASAP_ Yazıyı Oku
    Bu oranlarla tüketici kredisinde bu seviyede büyüme...
    Millet ölmüş, haberi yok...
    Denize düşen yılana sarılır. Ama bu yılan kobra olabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by ASAP_ Yazıyı Oku
    Bu oranlarla tüketici kredisinde bu seviyede büyüme...
    Millet ölmüş, haberi yok...
    Toplam kredi o kadar olması gerekir. Sadece tüketici kredisi olarak hesaplasak. Bir yıllık emekli memur maaşınin 3 katı kadar kadar oluyor.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Toplam kredi o kadar olması gerekir. Sadece tüketici kredisi olarak hesaplasak. Bir yıllık emekli memur maaşınin 3 katı kadar kadar oluyor.
    O ne demek usta?

"Bir kişinin alabileceği maksimum kredi" = 1 yıllık emekli memur maaşının 3 katı mı?
    "Tüketici kredileri toplamı" = Tüm emekli memurların toplam maaşlarının 3 katı mı?

Benim kafa durmuş sanırım. Heçbi şey anlamadım.

Sayfa 296/964 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •