ben berat albayragı merak ediyorum yeni ekonomik model acıklmasındaki gibi yapısal reformlar peki ney bu yapısal reformlar lafını 80 kere tekrarlayıp ney oldugunu acıklamazsa gerisini bosverin![]()
ben berat albayragı merak ediyorum yeni ekonomik model acıklmasındaki gibi yapısal reformlar peki ney bu yapısal reformlar lafını 80 kere tekrarlayıp ney oldugunu acıklamazsa gerisini bosverin![]()
BETON İÇİN HER ŞEY FEDA...
250 bine TC vatandaşlığı...
Mevsim sonu vatandaşlık satışları. BÜYÜK İNDİRİM.....
Dün yediğin beton kaynaklı hurmalar neler yaptırıyor insana...
İstanbul, Ankara, İzmir,Antalya artık tüm Asya, Afrikadan (kendi ülkesinde arananlarla) gelenlerle dolar.
Paris, Londra gibi oluruz.
Uyuşturucu, mafya tavan yapar.
Her ırk, her millet, her kültür.
İsimde "Türkiye Birleşik Devletleri" mi ya da Sultanlığı mı olur acep...
Buna ite uğursuza, hırsıza, katile, DEVLETİ DOLANDIRANLARA "kader mahkumu" sıfatı ile af için mesai harcayan "milliyetçi" lerin destek olması ne garip...
Belki de süreç sonunda onlar da ALDATILDIK diyecekler...
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
bu vadeye bu oran bence çok düşük ben olsam almazdım ,bankaların hoşgeldin kampanyalarını değerlendirin veya bankalardan oran alın mutlaka bu orandan daha iyisini teklif eden banka bulursunuz.Şu sıralar hazine ihalelerine girmeyi DÜŞÜNMEYİN ayrıca nominal 100.000 tl lik alım yapmazsanız küçük pazarda satış yapmanız gerekir ki küçük pazar da oran teklif aralıkları daha açık olabiliyor satmakta zorlanırsınız.Bankanın sizden alırım dediği oran da ciddi farklar olur elniz satmaya gitmez zararınız alım-satım komisyonundan fazla olur.
piyasanın ovp den bekledigi minumum 30-40 milyar tl kamu harcamalarında kesinti gelirse ne ala gelmezse pekiaala![]()
6.26'lara kadar geriledi.
Elimde para kalmadı en son 6.35'lerden aldım.
İki seçenek var, 6'nın altına ineceğini asla düşünmüyorum. İlki duyum alındı önceden büyük babalar çıkıyorlar dolardan.
2. seçenek de duyum alındı spekler oynuyor açıklanmadan alttan toplarlar dolarları yarının keyfini sürerler.
Biz bilemiyoruz tabi ki. Tahminim 6.50-6.60 bandıdır hala, inşaat durmasın diye seferberlik ilan edildi.
OVP o nedenle pek iyi beklenti oluşturmuyor bende.
Yer İmleri