Sayfa 297/297 İlkİlk ... 197247287295296297
Arama sonucu : 2372 madde; 2,369 - 2,372 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1. Sn. Huzur %21 i halka açık bir hissede bedelli olacağını sanmıyorum. Hisselerin %80 i patronda halka açık kısmın %90 ı patronda bu durumda o bedelli işi bana göre çok zor. Galatasaray gibi kağıtlar taraftar gazıyla para toplayıp duruyor sonuçta sportif hisselerin ticari bir gerçekliği yok kanımca. Bu kadar uzun zamandır hazırlık yapılan bir projede finansman anlaşmalarının yapıldığını tahmin ediyorum. Bir kısmının bitecek konutların satışından bir kısmının da krediyle yapılacağını tahmin ediyorum.

2. Herkese iyi haftalar diliyorum. Önümüzdeki 2 hafta boyunca sıkıcı bezdirici sıkışık seanslara hazır olmak gerekir. Kısada sert bir tepki muhtemel kısa vadeciler için çıkış imkanı sunacaktır daha sonrasında sürünme modunda devam. Daha önce de söylediğim gibi kağıt özüne döndü. Buraları olgunlaştırıp bir trend oluşturmasını bekleyeceğiz.

3.  Alıntı Originally Posted by Huzur Yazıyı Oku
    otel-hastane yaklaşık inşaatı 45 milyon euro maliyeti olacak..........

bunun finansmanı nasıl yapılacak sizce........benim tercihim şöyle olurdu.........

1-bu faiz ortamında kredi çekip parayı bankaya gömme.....kredisiz veya minumun oranda kullanmak....
    2-kasadaki nakite dokunma.......
    3-daire satışları ve avm gelirleri ile oluyorsa balkanlarda veya yurtiçinde özellikle istanbulda hastane kapat....

4-ve asıl bomba yap bedelli yüzde 500 civarında.....bitirelim hastaneyi beraber....

önümüzde galatasaray örneği var......2 bedelli ile finansman giderini kapattılar.......borçları artık sabit ve gelirleriyle muazzam dönüşüme girdiler.....

sizin fikirleriniz nedir bu konuda.....
    Bedelli yapmazlar zaten kasa para dolu ayrıca Halka arzın kendisi bu sebeple yapıldı. İzahnamede bu maddelerin hepsi var. Arzdan beri 3 yıldır bir şey yapmadılar. Parayı işlettiler ve şimdi o parayla yaparlar gayet kolay.

4.  Alıntı Originally Posted by mantıcı Yazıyı Oku
    Sn. Huzur %21 i halka açık bir hissede bedelli olacağını sanmıyorum. Hisselerin %80 i patronda halka açık kısmın %90 ı patronda bu durumda o bedelli işi bana göre çok zor. Galatasaray gibi kağıtlar taraftar gazıyla para toplayıp duruyor sonuçta sportif hisselerin ticari bir gerçekliği yok kanımca. Bu kadar uzun zamandır hazırlık yapılan bir projede finansman anlaşmalarının yapıldığını tahmin ediyorum. Bir kısmının bitecek konutların satışından bir kısmının da krediyle yapılacağını tahmin ediyorum.
    Evet dediğiniz gibi arz olmayan lotlar ile beraber yüzde 90 patron ve ortaklarda. Bir bedellide zaten para koyacak adam yok şuan hissede. Ayrıca bir önceki mesajda dediğim gibi zaten ilk arz amacı bu yüzdendi.

Sayfa 297/297 İlkİlk ... 197247287295296297

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •