Sayfa 297/305 İlkİlk ... 197247287295296297298299 ... SonSon
Arama sonucu : 2434 madde; 2,369 - 2,376 arası.

Konu: ARDYZ - ARD Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş.

1. Fvök 1.033.993
    Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.

2. Ben artık bilançoya bakmayacam. Bilanço ellerindeyken güncelledikleri kara bile ulaşmayan bir şirket. EM harici kar 509 milyon. Biz geçen yıl şirketin yönlendirmeleri ile 1 milyarlari hayal ediyorduk. Birde borclanmaya baktım 3-12 ay içinde ödenecek kredi 559 milyon. Bu da şimdilik. Krediler devam da edecek. Gerisine de bakmadım bakmayacam daha

3. EM olmasaydı bile fk 11 civarı oluyordu. bu da şirketin tarihsel ortalamasının üzerinde. demek ki hiç de ucuz değilmiş. en iyimsere göre adil, bu patrona göre ise oldukça pahalı bir fiyatlama

4. nakit akışı çok güçlü. Aynı zamanda çok yüksek yatırım kaynaklı nakit çıkışı var. arge için harcama yapılmış. Yüksek arge harcaması olmasa 1 milyar net nakitte olacakmış. Ama arge harcamaları da ileriye dönük ciro demek.

Nakit akışı en zayıf şirketlerden biri olarak bu nakit akışı aslında çok iyi ama araya kaynar muhtemelen.

Şirket marj düşünün güzel açıklarsa sanki bizden sonra alanlar iyi kazanacak da bize girecekmiş gibi bir görüntü var ama bilemedim. Salı günü yerine bugün açıklanması bence daha iyi oldu.

*ARDYZ-ARD Grup Bilişim 2024 yılı 12 aylık konsolide net dönem karı 373.210.821 TL (Önceki 618.516.232 TL)

6. açılışta tabanı haketmişti. son iki günde yaşananlar fiyasko. sonuçlar elinde iken beklentiyi düşür. onu bile tutturma. cuma günü imzalanan sözleşmeyi kapa bildirmek için piyasanın açılmasını bekle. ki 8 milyon sadece.

böyle işlere girişmeseydi. faaliyet raporunda ayrıntılı bir şekilde belirtilseydi bu kadar kötü olmazdı belki. gerçi belli ki 2025'te de aynı durum olacak ki tek seferlik ya da geçici diyemiyorlar. arge yatırım geliştirme vs dedikleri de personel maaşları galiba

7.  Alıntı Originally Posted by bigpoint Yazıyı Oku
    açılışta tabanı haketmişti. son iki günde yaşananlar fiyasko. sonuçlar elinde iken beklentiyi düşür. onu bile tutturma. cuma günü imzalanan sözleşmeyi kapa bildirmek için piyasanın açılmasını bekle. ki 8 milyon sadece.

böyle işlere girişmeseydi. faaliyet raporunda ayrıntılı bir şekilde belirtilseydi bu kadar kötü olmazdı belki. gerçi belli ki 2025'te de aynı durum olacak ki tek seferlik ya da geçici diyemiyorlar. arge yatırım geliştirme vs dedikleri de personel maaşları galiba
    Bende ona takıldım neyin argesini yapıyor acaba ? Elektrikli araç mı üretiyor araba mı ? Yapay zeka konusunda bir iştiraki mi var ? Ya da kapa bildirdiği bir projesi ? Rezillik tek kelime ile. Çok şey öğrendik bu hisseden ama çok da kaybettik. Belki elimizdekinden de olacağız (ki gidişat o yönde).

8. bunu 32 den satıp mia almakla isabet olmuş. şimdilik yüzde 18 kardayım

Sayfa 297/305 İlkİlk ... 197247287295296297298299 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •