Sayfa 297/1860 İlkİlk ... 1972472872952962972982993073473977971297 ... SonSon
Arama sonucu : 14879 madde; 2,369 - 2,376 arası.

Konu: Hisse.net Haftalık Hisse Yarışması

1. Sagolun varolun saygider dostlarim. Elden gelecek birsey yok, akciger kanseri 2 haftadir solunum unitesine bagli duruyor ve yavas yavas enfeksiyon belirtileride basladi..Kurtulusu yok, daha ne kadar sürer bilmiyoruz.

Alıntı Originally Posted by apache64d Yazıyı Oku
    Sagolun varolun saygider dostlarim. Elden gelecek birsey yok, akciger kanseri 2 haftadir solunum unitesine bagli duruyor ve yavas yavas enfeksiyon belirtileride basladi..Kurtulusu yok, daha ne kadar sürer bilmiyoruz.
    Allah yardımcınız olsun...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    finike
    Gönderi
    1,378
    Dereceye giren akidesleri tebrik ederim, 2 haftadir ne takib edebiliyorum nede katilabiliyorum....Kayinpeder 2 haftadir yogun bakimda, sabah aksam hastane ev arasi mekik dokuyoruz.Allah kimseyi oralara düsürmesin, hem yatan hemde arkasindakiler icin cok zor bir sürec yasiyoruz.
    çok geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye Cumhuriyeti. Duhul: 05.02.2011
    Gönderi
    1,551
    Blog Entries
    3
    Gununuz aydin, kazanciniz bol, cumaniz mubarek olsun aticilar...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
    "İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"

Dereceye giren akidesleri tebrik ederim, 2 haftadir ne takib edebiliyorum nede katilabiliyorum....Kayinpeder 2 haftadir yogun bakimda, sabah aksam hastane ev arasi mekik dokuyoruz.Allah kimseyi oralara düsürmesin, hem yatan hemde arkasindakiler icin cok zor bir sürec yasiyoruz.
    acil şifalar değerli dostum.

Alıntı Originally Posted by 2ileri1geri Yazıyı Oku
    eline sağlık.
    drborsa bu haftaya damgasını vurdu bence.

7.  Alıntı Originally Posted by apache64d Yazıyı Oku
    Sagolun varolun saygider dostlarim. Elden gelecek birsey yok, akciger kanseri 2 haftadir solunum unitesine bagli duruyor ve yavas yavas enfeksiyon belirtileride basladi..Kurtulusu yok, daha ne kadar sürer bilmiyoruz.
    Dostum geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum.
    Tarih göstermiştir ki bilge herşeyi bilmez,sadece ahmaklar herşeyi bilir...

8.  Alıntı Originally Posted by apache64d Yazıyı Oku

Allah yardımcınız olsun
    KÜTAHYALI43

Sayfa 297/1860 İlkİlk ... 1972472872952962972982993073473977971297 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •