Sayfa 298/774 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 2,377 - 2,384 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1.  Alıntı Originally Posted by krepi Yazıyı Oku
    1.farkini yazin ben size neyin ne oldugunu soylerim.hala cevap yazmadiniz.
    2.evet biliyorum.bilmeyenler de ogrencek eger ki daha bilincli bir toplu istiyorsak.eskiden semtine gelen yabanci biri senden riza almadan orda kalamazdi yani sen onu iyi tanimaliydin.simdi de toplum siyasileri daha iyi tanima firsati bulacak aksi halde o kisi secilemeyecek.terorirst ise ben teroru sectim diyecek ve sonuclarina katlanacak.
    1) seçilmiş atanmış farkı nedir bilmiyorsanız tartışmayalim. 2 biliyorum diyorsunuz ama bilseniz bir saat lafı çevirmez direkt isim söylerdiniz. Siz itu mezunu olduğunuz için okumuş olduğunuz için öyle olduğunu iddia ettiğiniz için bildiğinizi varsayıyorum. Peki oy kullanan milyonlar biliyor mu? Veya yeni sistemde bunu bilmesini ne sağlayacak?

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by krepi Yazıyı Oku
    belli ne oldugun.benim seninle ne isim olabilir.ben itu ve avrupnin en iyi okulunda okumusum sen Allah bilir hkkari yuksek okulunda silahla okula gitmissindir.
    bu isler boyle kusura bakma.
    yazdıklarınıza bakınca itu'ye acıdım ne hale gelmiş eğitim seviyesi.

3.  Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    1) seçilmiş atanmış farkı nedir bilmiyorsanız tartışmayalim. 2 biliyorum diyorsunuz ama bilseniz bir saat lafı çevirmez direkt isim söylerdiniz. Siz itu mezunu olduğunuz için okumuş olduğunuz için öyle olduğunu iddia ettiğiniz için bildiğinizi varsayıyorum. Peki oy kullanan milyonlar biliyor mu? Veya yeni sistemde bunu bilmesini ne sağlayacak?

kardesim ben de onu diyorum.ogreneceksiniz.neden ogrenmememkte israr ediyorsunuz?sadece hayircilar degil milletin tamami bunu ogrenecek.

4.  Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    yazdıklarınıza bakınca itu'ye acıdım ne hale gelmiş eğitim seviyesi.

sadece itu ye acima dunyada her sene ilk 5 e giren bir okul daha var ona da aci orda da okudum.kahrindan sana birsey olamsin cunku bu okullairn kahri buyuk olur.

5. soruuy kaynattin.chp simit dagitiyormus git al.bana da al bir tane hayir diyecegim.

6.  Alıntı Originally Posted by krepi Yazıyı Oku
    kardesim ben de onu diyorum.ogreneceksiniz.neden ogrenmememkte israr ediyorsunuz?sadece hayircilar degil milletin tamami bunu ogrenecek.
    Siz demişsiniz ki "başarılı kişiler aday gösterilecek ve seçilecek anayasa değişikliği sayesinde" ben de soruyorum işte bunu hangi madde sağlayacak?

7.  Alıntı Originally Posted by krepi Yazıyı Oku
    sadece itu ye acima dunyada her sene ilk 5 e giren bir okul daha var ona da aci orda da okudum.kahrindan sana birsey olamsin cunku bu okullairn kahri buyuk olur.
    Parası olan harvardda da okur.

8. Ben yöneticilerin atanmış değil seçilmiş kişilerden olmasını tercih ederim. Neden? Atanmış yöneticiye hesap soramam. Ama seçilmiş birgun mutlaka oy istemek için gelecek karşıma.
    O zaman neden misal Milli Eğitim yada başka bir Bakanın atanmış bir kişi olmasını düzenleyen sisteme evet diyeyim.

Sayfa 298/774 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •