Sayfa 298/999 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 2,377 - 2,384 arası.

Konu: Viop - XXI

1.  Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    58 milyon seçmen olsa -%3.5
    Ufacik dususte bile twitte homurdanma basliyor akp ye
    Kendileri bilir ya adam gibi yönetecek yabanciyi kusturmeden bedava bankalari aciga sattirmayacak bunlara ya da gule gule 2023 baraj alti kalir bunlar bu para dolara kacarsa

2.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    endeks sadece 200 puan ekside.. perspektifi kaçırmayalım..henüz bir düşüş yok..
    Endksten sıfır atana kadar çok ciddi düşüş beklemek hata olabilir. İşin şov kısmını bozmak istemezler. YTD.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3. Anam avradım olsun buna şelale DİE ağlıyorlar ya valla sinirleniyorum

Hey yavrum hey eskiden bir günde sabah başlardık akşama kadar satıcılı kırmızı yakardık

İnanırlar gibi değil gerçekten buna şır Şırnak demem ben

geçtiğimiz aylarda endeksi yukseltmek için açığa satış gibi tamamen legal uygulamaları yasakladılar..

diğer bazı ek düzenlemeler ile sadece yukselmesini sağladılar..amaç sadece yukselmesiydi.. dolayısıyla sağlıklı fiyat oluşumu engellendi..

şimdi.. açığa satış nedeniyle eğer düşüyorsa bu aslında zaten yapay yukselmiş fiyatın makul seviyelere gelmesidir..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5. Abd, tahvil ve altın a geçiyor ise bir bildikleri olabilir mi???

YTD.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Kilom gadar gümüş aldım dediğim de koç abi

Ucuza alırım diyordu elinden 😊

O günden beri hergün yüzde 2 2 gidiyoruz
    altındada aynı yanılgıya düştü 320 bekliyordu
    bir halt olacağı yok.

pgsus ve thyao daki hareket muhtemelen ab den turizmle ilgili bi haber geleceği beklentisi üzerine olabilir. bu turizm hisselerinede hareket getirir
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 298/999 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •