Koskoca piyasaları nasıl bi sistemle yönetiyorlar gerçekten çok enteresan. Petrolde -4% de kalmış.
Bu kadar heyecan yeter... iki gün istirahat et![]()
Koskoca piyasaları nasıl bi sistemle yönetiyorlar gerçekten çok enteresan. Petrolde -4% de kalmış.
Bu kadar heyecan yeter... iki gün istirahat et![]()
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
doların haftalık bar kapanışından korkmuyor musunuz?
yüksek kapanışlı barlar teknik olarak yukarıyı tetikler.
Abi dolar borsa korelasyonu negatif diyen kimse hepimizi yemiş. Hiç alakası yok. 90 karda kardes kardeş uzuyordu ikisi de ne oldu şimdi?
Bu algının sebebi, bizde yabancının borsa satıp dolar alıp çekip gitmesi idi.
Şimdi yabancı filan kalmadı. Kimse de borsa satıp dolar alıp gitmeyecek artık bitti. Kol kola yukarı, bak izle gör.
Ben simdi spotta dunya mal taşıyorum. Bilanco çalışan temel analizle ekmek yiyen adamım. Yüksek faiz dusuk kur bu ülkenin ihracatçı sirketini coşturuyor hep de coşturdu ona göre poz alin bilmedik duymadık demeyin.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayata hep forumdaki bogaların gözüyle bakmak istiyorum ama olmuyor. Nasıl yapıyorsunuz la bu işi. He?
endeksin klasik hareketleri..... vadeliyi gece seansında yukarı sür, sabah yukarı aç ve aşağı bas... tabii ki bu hareketlerden yararlanmak lazım...
endeks günlükler hala al vermedi.... bende al vermesini dört gözle bekliyorum... ama hala vermedi.... ayrıca haftalıklar da hala satta... bu yüzden kısa yönde hareketlere devam...
Jef Bezos'un ex karısının serveti
30 milyar daha artarak 67,4 milyar dolara çıkmış...
Bu sene okullarda 1,7 milyar usd bağışlamış..
80 milyon çalış, uğraş..
Ülkenin Başındaki sorumsuzlar, rezervleri
- 31e getirsin..
Nasıl dengesiz bir dünya..Ve
Ne şanssız bir dönemdeyiz..!!
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri