Sayfa 299/725 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399 ... SonSon
Arama sonucu : 5799 madde; 2,385 - 2,392 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. haftasonu geçici olarak liderlik aldık 2.sırada tamamladık.
    yavaş yavaş geldik tepeye şimdi tepedekiler panikte.
    inşallah ya bu hafta ya da haftaya lider oluruz.
    2 senedir son 5 hafta freni patlamış kamyon gibi gidiyoruz maşallah yine son 5 hafta hadi bakalım...

2.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Fikstüre bakarsanız beraberliğin iyi olmayacağı ortadadır.Beşiktaşın Başakspor ile maçı yok artık ama Galatasaray ile var. Beraberlik Fenerbahçe'ye çok yarayacaktı..

Yazdığım metni tekrar yazdırdın ya bana Yazdığım cümlelerde şunu diyor.Dünkü oynanan Galatasaray-Başakşehir maçının sonucunun 0 bitmesi Fenerbahçespor'a çok yarayacaktı.Çünkü Fenerbahçespor'un fikstürü çok kolay görünüyor.Bu maçın berabere yani 0 bitmesi Beşiktaşspor'a olumlu yansımayacaktı.Çünkü Başakşehirspor hem 60 puan ile lider olacak,hem ikili avantajda Beşiktaşspor'dan üstün olacak hemde Beşiktaş ile maçı olmayacaktı.Keza şu an Galatasaray 60 puan ile lider ama GS-BJK maçımızın olması da avantajdır.Dilerim yeterlidir açıklama..
    Bu haftaya gelirsek;Alanyaspor ve Kayserispordan çok ümitliyim..Osmanlıspordan da ileri ki haftalarda(düşme sınırında görünüyor) ümitliyim.
    Beşiktaşlı olmak bir AYRICALIKTIR kardeşim.UNUTMA..yatırım tavsiyesi değildir.YTD
    Maç berabere bitse basaksehir 60 bjk 59 gs58 fener 57 olcakti bu bjk istedigi olcakti basaksehirin bi beraberligine lider olcakti gs yenemesede beraberlikte en kotu ikinci olarak sampiyonlar liginde olmak var suan bunun olmamasi ndan dolayi yerinde sayiyoz endeksin yukarda olmasina ragmen

Sayın kartal;Ben Galatasarayın 60 puanda olmasını istedim çünkü Galatasaray ile deplasmanda da olsa maçımız var..Ben Başakşehirsporun 60 puanda olmasını istemedim çünkü Başakşehirspor ile deplasmanda da olsa maçımız olmadığı gibi ikili averajda da maalesef önde değiliz..
    Sayın Kartal;hakkımızda hayırlısı olsun.İstemeden kırdıysam sizi kusuruma bakmayın.Selamlar.YTD

4.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    BJKAS aylık
    burdan anlaşılan, yabancı çıkışının olduğu, ve düşüşün nedeninin konjektürel belirsizlik ve savaş riski olduğu anlaşılıyor, pek fazla yabancıda mal kalmamış gibi bir iki haftaya sıfirlanır satarlarsa..sonra bir gs galibiyeti ile rüzgar tersine sert esmaye başlayacak gibi..spegin yabancı olacağı hiç aklima gelmemişti..

netturko Guest
    Bu adam lar takarmi maç ya gözleri yukarıdan dağıttıkları milletteki lotlar yukardan alanların dökülmesini bekliyorlar 1 yıl 4 aydır düşuo hangi başarıyı fiyatladi ki ..

SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

netturko Guest
    Aç bunlar aç 3 kuruş görseler hisseyi asagi basarlar tövbe bi daha asla

SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bjk bu hafta kaybetti herhal dusuyor

8. Işi bilen anlayan bir spek bekliyor.ama o da yabancı satışını gördüğü için acaba diyor şu anda.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Sayfa 299/725 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •