Sayfa 299/401 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399 ... SonSon
Arama sonucu : 3201 madde; 2,385 - 2,392 arası.

Konu: RYGYO - Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. yıl sonu yeniden değerlendirme yapıldığında pd/dd değeri iyice düşecek. iyice cuz hale gelecek. şu an yatay gibi görünüyor ama potansiyeli çok yüksek bence....

inşşat projeleri , yeniden değerlendirme, güneş santralleri kısa vadede olmasada orta ve uzun vadede önemli potansiyel oluşturacaktır
    Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.

2. değerlendirme artışı geçen sene +%63

bu sene ne olacak , defter değeri nereye gidecek merak ediyorum

3.  Alıntı Originally Posted by Strategy Yazıyı Oku
    değerlendirme artışı geçen sene +%63

bu sene ne olacak , defter değeri nereye gidecek merak ediyorum
    Yeniden değerleme artışı bu sene min %100 olur diye düşünüyorum. Ekspertiz raporlarının detayına bakın, yıllık kira * 12 oranı da esas alınan kriterlerden biri. Sayfalardır anlatıyorum. Yeni sözleşmeler eski kira sözleşmelerin 3 katından falan yapılıyor. bu nedenle enflasyon etkilerinin hasılat kalemine gecikmeli olan etkisi nedeniyle de 2023 yılında da asgari %80 artış bekliyorum. 2024/12 hasılat 2 milyar tl asgari bekliyorum. Ekspertiz değeri gayrimenkuller için de 24 milyar TL bekliyorum.

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Son düzenleme : Yazık; 04-08-2022 saat: 14:02.

4.  Alıntı Originally Posted by Yazık Yazıyı Oku
    Yeniden değerleme artışı bu sene min %100 olur diye düşünüyorum. Ekspertiz raporlarının detayına bakın, yıllık kira * 12 oranı da esas alınan kriterlerden biri. Sayfalardır anlatıyorum. Yeni sözleşmeler eski kira sözleşmelerin 3 katından falan yapılıyor. bu nedenle enflasyon etkilerinin hasılat kalemine gecikmeli olan etkisi nedeniyle de 2023 yılında da asgari %80 artış bekliyorum. 2024/12 hasılat 2 milyar tl asgari bekliyorum. Ekspertiz değeri gayrimenkuller için de 24 milyar TL bekliyorum.

Bu şirketi keşfetmem çok geç oldu. Umarım patron hisse değerini düşürürde, hisse toplarız

SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Yazık Yazıyı Oku

sadece depoların toplam ederi ne olur sene sonunda ?

6.  Alıntı Originally Posted by uzunvade Yazıyı Oku
    sadece depoların toplam ederi ne olur sene sonunda ?
    7 milyar tl civarı bekliyorum ben şahsen...
    Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.

7. 2021 /12 Gayrimenkullerinin değeri 5 Milyar TL yılsonu bu rakam üzerinden + iskanı alınmış yeni depolar üzerinden değerleme görecek

2021 yılı değerleme %63

Bu yılkı değerleme 2021 geçer mi geçerse ne kadar geçer

500 bin tl ev 2 milyon oldu :/ yıl sonu rakam merak konusu

Ayrıca Ges tesislerinin değerlemesi var kapasite şuan 23.6 MW. Y.T.D

8. Ortalama hesapla bile muazzam potansiyel var

Sayfa 299/401 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz