Originally Posted by EMLAK bende hisselerde ilk maliyetlemeyi yaptım üstad. hayırlısı olsun.. yalnız ben hisse aldımı orta vadeli bekliyorum ... günlük al sat yapmıyorum. herkez için hayırlısı bakalım
mucos grsyas beyler yarına kadar adios
Originally Posted by *Bozkurt Dayanamadım yine, napim çok geri geldi, vurmazsam içim rahat etmez 11338 den 1 dene lönk 11392 den flat, şu zor günde yine vobdan kaptık yevmiyeyi
Hamdım Piştim Yandım
O kadar al sat baya eskiden günü %0,2 eksi ile kapadım
Originally Posted by Ayasofya 2005 O kadar al sat baya eskiden günü %0,2 eksi ile kapadım Akşama kadar ekran açmadım, geldim vurdum gol oldu
Originally Posted by *Bozkurt Akşama kadar ekran açmadım, geldim vurdum gol oldu Tebrikler Bozkurt reisim hünkârım. Sepette ki zararı saymıyoruz değil mi satmadan zarar değil diye
Originally Posted by Ayasofya 2005 Tebrikler Bozkurt reisim hünkârım. Sepette ki zararı saymıyoruz değil mi satmadan zarar değil diye Sepet kıpkırmızı, elümüze verdiler sepeti bi süre unut, bakarsan moralin bozulur. Vobda vurup kaçıcaz artık nerde yakalanırsak,
Originally Posted by EMLAK bende hisselerde ilk maliyetlemeyi yaptım üstad. hayırlısı olsun.. yalnız ben hisse aldımı orta vadeli bekliyorum ... günlük al sat yapmıyorum. doğrusuda o Emlak paşa kağıtta umutvar ise gidişat ,,günlüklen bişey olmaz bende öyleyim .
Forum Rules
Yer İmleri