Evet
Hayýr
Çekimser
bana ne, keyfime bakarým, hayatýmý yaþarým.
08 Mayýs Çarþamba 19:02 YSK: HAKÝMLERÝN HEDEF GÖSTERÝLMESÝ VE ÝTÝBARSIZLAÞTIRILMASI KABUL EDÝLEMEZ - HT
08 Mayýs Çarþamba 19:01 YSK'DAN AÇIKLAMA: HAKÝMLERÝN ÝTÝBARSIZLAÞTIRILMASI KABUL EDÝLEMEZ - HT
bu durumda ne deniyordu...
.ikime kabul et .aþaðýma kabul etme mi deniyordu...hak ettiniz kardeþim...
08 Mayýs Çarþamba 19:07 YSK: YASALAR, BÝR KÝMSEYE YARGI ORGANI MENSUPLARINA HAKARET ETME SERBESTÝSÝ TANIMAZ - AA
08 Mayýs Çarþamba 19:06 YSK: KURUL BASKI,ÝFTÝRA,HAKARET,TEHDÝTTEN ETKÝLENMEKSÝZÝN GÖREVÝNÝ YAPMAYA DEVAM EDECEK-AA
bir þýk daha ekledim ankete..![]()
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri