Artan

15,51 10 17:16
29,10 9.98 17:18
73,85 9.98 17:18
17,87 9.97 17:17
30,22 9.97 13:55
Artan Hisseler

Azalan

119,80 -9.99 17:18
16,16 -9.97 17:18
260,25 -9.95 17:18
5,01 -6.18 17:18
23,70 -6.03 17:18
Azalan Hisseler

İşlem

8.621.933.022,50 17:18
8.256.053.741,50 17:18
6.979.665.659,30 17:18
5.871.126.323,19 17:18
5.274.787.717,00 17:18
Tüm Hisseler
Sayfa 3/22 İlkİlk 1234513 ... SonSon
Arama sonucu : 180 madde; 17 - 24 arası.

Konu: 2018 krizi için YASTIK ALTI ne tutulmalı ?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Sn Ersoydelta borsada 13. Senem ve teknikten aldığım en büyük ders iyi bir tahta yapıcı yada spek adini ne koyarsak koyalim son 3 yıldır ozelllikle geçmiş fiyat hareketlerine bakarak tahta yapmıyorlar!!!!
    Kesinlikle yapmıyorla, forumda bir sürü teknikci geçinen şahıs var ve forumlarinda geçmiş fiyat hareketleri ile hisse yakalama peşindeler veya short long, ele vermekten başka birşey değil!!!
    Demem o ki o kara günü biz bilemeyiz bir sabah bir kalkarız kapkara, sat verirsin alan olmaz, yaşamadık mi yaşadık, bilemeyiz yani,
    % 50 nakit % 50 hisse işine gelen alir satar gerisi zaten bakar veya batar çok normal, buyuk balık küçük baligi hap yapar,
    Çok üzerinde düşünmeye gerek YOk, burası borsa cesaretin var mı aşka

2. Videoları izledim
    şu internet sitesinide okudum adam psikolog ancak kazanıyor sağlam çok güzel

düşüncelerimizi yakan beynimize kısa devre yaptıran filmler vardır hani izledikten sonra beyin ....sı geçirirz
    aynı öyle yazdıkların,belki bunları anlayabilmek için daha çok gelişmemiz lazım belki de sağlam bir şok geçirtecek kadar para kaybetmemiz gerekecek.
    ancak mantıklı mı yazılanlar çok mantıklı düşünce tarzı çok ilginç ve ileri seviye.
    1500 'lü yıllarda ki LALE çılgınlığı videolarını izleyin birde bir LALE için ev veriyorlarmış sonra BALON patlamış ve millet evini barkını kaybetmiş,
    dogrudur kimileri işin mantığını anlamaz herkes borsaya girdikçe yükseliyor diye düşünürler ancak durum öyle değil
    kendi sattığını kendisi alan bir borsa söz konusu.adam 100milyara sattığını yine aynı miktar ile alıyor bizde Hayal izliyoruz
    tıpkı şu internet sitesi gibi eklediğiniz dunyabirmasaldir ç com gibi.
    şimdi ki düşüncelerimiz bilgi birikimimiz ile 500 lü yıllara 600'lü yıllara gitseydik ve insanlara birşeyleri anlatmak isteseydik emin olun bizleri anlamazlar bizleri Linç etmek,öldürmek,asmak,cadı ilan etmek gibi psikolojik yadsımalara başlarlardı.
    aynı şekilde 1500'lü yıllardaki LALE çılgınlığında insanlara $ durun siz ne yapıyorsunuz aklınızı mı kaçırdınız diye söylesek
    kesinlikle bizlere İdam cezası,şeytan ilan etmek gibi suçlamalarla üstümüze gelirlerdi.
    yani siz boşverin insanları her koyun kendi bacağından asılır,? yanlış mıyım?

ancak mantık güzel 2018 i bekle her şey dipteyken topla sonra arkana Yaslan ve 3-4 sene bekle %1000 kar yaz çünkü bu sefer
    1500'lü yıllardaki LALE çılgınlığının Dip yönündeki senaryosu olacaktır
    bu sefer de insanlara durun siz ne yapıyorsunuz deseniz
    bu seferde sizi Spekülatör ilan ederler yanlış mıyım?
    en iyisini yapmışsınız.
    KALIN sağlıcakla ilk ve son olacak yazdığım yazı olacaktır.

3. Özelden yazmaya gerek YOk dostum, sıfır km araçlarda otv indirimi yapılacak dedikodusu var evet doğru iste bu spekülasyon!!! Boyle olacağı zaten biliniyordu, amaç 2016 model araçların stoklarının eritilmesi için ötv zammı gelecek dedikodusu yayıldı 2016 ekim kasım gibi ve herkes araç aldi ve geçici olaraktan otv yükseltildi ve stoklar eridi!!!
    Ama buseferde 2017 araçlar satılmıyor!! Cozum otv indirimi, inmezse ne mi olur krizin ağbabasi olur, mayıs Haziran'a kalmadan ben bekliyorum şahsen,
    Devletim işini bilir Hamd olsun, otomotiv sektörü takip edilebilir!!!
    Fikir alışverişidir ytd değildir

4. :) iyi iyi %45 ÖTV sıfır olsa 2008 krizi gibi süper olur

şekilde ki GRAFİK te anlatılmak istenen nedir?

#1 : TEPE noktalarındaki Haftalık SERT hareketler nasıl olur
    #2 : Şişen balonun daha da şişmesi
    #3 : Tepe noktalarında daima SERT yukarı kandırma hareketleri olur
    #4 : Hepsi
    #5 : HİÇbiri

## iiyi iyi insin bakalım Vergi sıfır araç alacam 3'te 2'si verdiğim miktarın ne diye satıcıya çatmıştım##
     Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku
    Özelden yazmaya gerek YOk dostum, sıfır km araçlarda otv indirimi yapılacak dedikodusu var evet doğru iste bu spekülasyon!!! Boyle olacağı zaten biliniyordu, amaç 2016 model araçların stoklarının eritilmesi için ötv zammı gelecek dedikodusu yayıldı 2016 ekim kasım gibi ve herkes araç aldi ve geçici olaraktan otv yükseltildi ve stoklar eridi!!!
    Ama buseferde 2017 araçlar satılmıyor!! Cozum otv indirimi, inmezse ne mi olur krizin ağbabasi olur, mayıs Haziran'a kalmadan ben bekliyorum şahsen,
    Devletim işini bilir Hamd olsun, otomotiv sektörü takip edilebilir!!!
    Fikir alışverişidir ytd değildir

5. 2015 verdiğim senaryo şu idi.

Tüm dünya endeksleri yeni zirve yapacak .. bu son ve nihai çıkış olacak (kastım dax dj ve biz.)

O tiviti attıpım gün dj -10 ve 15 bindi dax ise 8 bin biz 69 lardaydık

Geldiğim noktada dj 22 dax 12 biz 90 lardayız.

Peki sonra ne olacak? Yani bu zirveler sonrası.. bunuda belirtmiştim tivitte.

Son ve nihai çıkış zirveler sonrası büyük bir kriz.. öyle 2008 filan gibi değil büyük çöküş.

Son olarak : 2015 de dediğim gibi ALTIN KRALDIR.

6. Bu sebeple arkadaşıma katılıyorum.

Ancak bu tahminlerimi ben 2015 yılında yaptım ve kriz için 2018-2019 verdim.

Tek katılmadığım nokta tepe 95 değil 105-115 de bitecek ve dip 5xx lerde değil daha aşağıda olacak.

Svg

7.  Alıntı Originally Posted by Pin Yazıyı Oku
    Bu sebeple arkadaşıma katılıyorum.

Tek katılmadığım nokta tepe 95 değil 105-115 de bitecek ve dip 5xx lerde değil daha aşağıda olacak.

Svg
    Tam bizim 90 binimiz beklenen zirve değil yazıyordum ki 2. mesajı gördüm.Eğer buralardan dönerse sadece doların güçlenmesi ve hisselerin ucuzlaması sonucu tepki alımları gelmiş diyebiliriz.Bence hala pahalı değiliz.
    18-19 kriz beklentisini oldukça rasyonel buluyorum ancak karşılaşılacak dip konusunda sanki bir senaryo netleştiremedim.

Altını evvelden beri önde tuttuğunuzu hatırlıyorum.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Pin Yazıyı Oku
    Bu sebeple arkadaşıma katılıyorum.

Svg
    yok deve 1xx de bari de olsun bitsin

ne kadar kaptırmışsınız kendinizi hayret bir şey
    Son düzenleme : mikroyatırım; 12-04-2017 saat: 23:43.
    borsa yatırımcılar içindir.

Sayfa 3/22 İlkİlk 1234513 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •