Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
Arama sonucu : 37 madde; 17 - 24 arası.

Konu: Oltaya Takılanlar - Tek Bir Gösterge İle Analiz { MACD } Denemeleri

1. hayırlara vesile olsun. her daim takipçinim. çalışan emek veren üreten insanları hep sevmişimdir
    algoritma
    Sessiz olursan daha çok şey Duyarsın.

Estağfurullah hocam. Ben sizi tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Sizden bu sözleri duyduğum için şeref duydum, onore oldum, gurur duydum. İmzanızdaki sessizliğinizin koruduğu ışığınızı her zaman gördüm. Umarım herkes bir gün sizi tanır. O zaman ne demek istediğim anlaşılacaktır hocam. Bendeki izleriniz ve emeğiniz çok büyük. Takip ettiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.

Bol şans ve hayırlı kazançlar diliyorum
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by pazartesi Yazıyı Oku
    hayırlara vesile olsun. her daim takipçinim. çalışan emek veren üreten insanları hep sevmişimdir
    Hocam; X'te bir odada sohbet sözünüz vardı. Uygun olduğunuz bir zaman gerçekleştirebilir miyiz? Belki buradan (forum) da katılmak isteyenler olabilir...

Arkadaşlar başlığa ara vermedim her gün taramalarını yapıp görselleri inceliyorum ama liste oluşturabilecek bir dalga yakalayamadım...

6. Ben de katılırım.
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    Ben de katılırım.
    Olursa haber veririm size de...

8.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Hocam; X'te bir odada sohbet sözünüz vardı. Uygun olduğunuz bir zaman gerçekleştirebilir miyiz? Belki buradan (forum) da katılmak isteyenler olabilir...
    estağfurullah ne zaman müsait olursanız saat belirleyelim maksimum fayda sağlanması açısından sistemler açık grafikler önümüzde olsun bence naçizhane görüşüm
    algoritma
    Sessiz olursan daha çok şey Duyarsın.

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •