Sayfa 3/86 İlkİlk 123451353 ... SonSon
Arama sonucu : 684 madde; 17 - 24 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - X

1.  Alıntı Originally Posted by Midichlorian Yazıyı Oku
    Stopajsız ZBJ bugün mevduat karşılığı 43,50...Nkolayın bile altında kalmış. Daha geçen hafta ölene kadar satmam diyordum.

Bari bu ppf'lerin getirisi düzelse
    Yarın yüzün gülecek bugün hepsi dususte

2.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Yarın yüzün gülecek bugün hepsi dususte
    https://www.borsaistanbul.com/tr/end...-kyd-dibs-uzun

şu an borçlanma araçları yine göçük vaziyette.Bakalım ppf'ler nasıl olacak

3.  Alıntı Originally Posted by Midichlorian Yazıyı Oku
    https://www.borsaistanbul.com/tr/end...-kyd-dibs-uzun

şu an borçlanma araçları yine göçük vaziyette.Bakalım ppf'ler nasıl olacak
    Sen nerden takip ediyon 2,5,10 yilliklar düşüşte ağırlıklı ort da düşüşte isyatirim sgmk ya bak derim

4.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Sen nerden takip ediyon 2,5,10 yilliklar düşüşte ağırlıklı ort da düşüşte isyatirim sgmk ya bak derim
    linkini yazdığım yerden bakıyorum.Bir sonraki günkü getiriler buradaki değerlere yakın çıkıyor.

5. tlref 44.59..zbj getiri 0.101.. diğerleri de buna yakın çıkar..
    geçen hafta ppf leri pozitif etkilen tahviller bu hafta negatif etkiliyor..
    tlref in bile altında getiriler..

6.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    NCS'nin risk değeri 6 görünüyor. %100 e yakın ters repo dağılımlı fonun riski neden bu kadar yüksek olur anlamadım.

https://www.nurolportfoy.com.tr/yati...cu-serbest-fon

bugün nurol'u aradım. telefon uzun uzun çaldı. açan yok, numara mı yanlış acaba derken. son anda biri açtı. öyle otomatik yanıtlama falan değil. arkadaşın biri oradan geçerken açtı gibi. dedim böyle böyle.. fon hk bilgi almak isterim. o birine bağladı. o hemen açtı. açan arkadaşa "madem portföy içeriği sırf ters repo, risk seviyesi neden 6?" diye sordum. "bir yanlışlık olmalı site yönetimine ileteceğim" dedi kapattık.

bilindik bir kurum, maslaktan geçerken görüyorum ama bu sakalet bi kıllandırmadı değil. yine de bir miktar NCS alımı yaptım. hayırlısı.

7.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    tlref 44.59..zbj getiri 0.101.. diğerleri de buna yakın çıkar..
    geçen hafta ppf leri pozitif etkilen tahviller bu hafta negatif etkiliyor..
    tlref in bile altında getiriler..
    Bugün DT faizleri düştü zbj niye düşük gelmis

8.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    bugün nurol'u aradım. telefon uzun uzun çaldı. açan yok, numara mı yanlış acaba derken. son anda biri açtı. öyle otomatik yanıtlama falan değil. arkadaşın biri oradan geçerken açtı gibi. dedim böyle böyle.. fon hk bilgi almak isterim. o birine bağladı. o hemen açtı. açan arkadaşa "madem portföy içeriği sırf ters repo, risk seviyesi neden 6?" diye sordum. "bir yanlışlık olmalı site yönetimine ileteceğim" dedi kapattık.

bilindik bir kurum, maslaktan geçerken görüyorum ama bu sakalet bi kıllandırmadı değil. yine de bir miktar NCS alımı yaptım. hayırlısı.
    bu fonlar a ve b grubu olarak ikiye ayrılıyor.. a grubu tl ile alınan b grubu usd ile alınan..
    6 risk.. a grubundadır büyük ihtimal.. döviz düştüğü anda anaparadan bile eksilebilir..
    usd ile alınanda risk.. içerdiği eurobond yüzdesine göre değişir.. ters repo ağırlıklılar 2 veya 3 oluyor genelde..

Sayfa 3/86 İlkİlk 123451353 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •