Sayfa 30/53 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon
Arama sonucu : 419 madde; 233 - 240 arası.

Konu: 1 TL enaz 100.000 USD olacak.

1. Abi maksat başlığı boş bırakmamak...Sonra ayva gelir canımıza okur valla... Benimkisi bir nevi nöbet...Yazan yazsın yazmayan okusun...An itibariyle çizmeye çalıştığımız resimde kullanacağımız renkleri karıştırıyoruz...Bu renkler başlık sahibinin de işine yarayacak...Tarzını çözdüm çünkü, 1 verdiğin zaman 5 alıyorsun...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

2. Amiga işletim sistemine 24 yıl sonra güncelleme geldi!
    Mesela bu haber...Tam bu başlığın konusu...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku

Mesela bu haber...Tam bu başlığın konusu...
    Bu cok ilginc Abi
    Netekim
    Bi Nokia Symbian işletim telefonun vardı diyek artık o işletim sistemi belki eskidi belki kullanılmıyor
    Ama
    Her An canlandırabilirler

Diğer yandan Amiga nın geliştirilmesi kısır döngü
    Yeni bişey bulamıyok
    Temcit pilavını ısıtak Kurban muhabbeti
    Geyik muhabbeti yane

5. Bu, arka planda devam eden HAKEM abimizin sorduğu sorunun üzerindeki alıntıyla alakalı, yukarıdaki resimde görülen minvalde ilerleyen bir savaş...Elon Musk olayı da aynı...İzotoplarınıza dikkat edin abi...Bakın şimdiden uyarıyorum daha başlığın başındayız...Vade 2021 idi...

Son Dakika:

Çinli China Merchants Group'un İtalyan inşaat şirketi Astaldi'nin Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki yüzde 33 hissesine talip olduğu ve görüşmelerin sürdüğü belirtildi.
    Zaten onlarındı...

2021 de ne var ki
    Futbol dunya kupası 2024 te
    O vakte dek Bi cacık olmaz
    Hatta şahit abi var forumdaş (artık her kimse tanımam forum. Eşrafından biri eskilerden) en az beş kez yazdı tarihi hesap etmiş oyle cıkmış artık ne hesabıysa parmak ebcet vs vs
    2035 buyuk savaş diye
    O vakte dek rahat olun
    Kımıldamayın kımıl zararlısı gibi dediydi

7.  Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Bu konu Tek Para Birimi (coin tarzı kripto para gibi bir şey muhtemelen) hatta uzun vadede Tek Devlet hedefiyle alâkalı bir konu ...Yakın gelecekte merkez bankalarına ihtiyaç kalmayacak...
    Gelen enflasyonu "Merkez Bankaları işlevsiz bir kurum" şeklinde okudum...Domatesin ağırlığını artırıp beklentilerin 2 katı rakam açıklamanın başka anlamı yok...Zaten sloganımız da buydu abi hatırlayalım: Tek Devlet, Tek Millet, Tek Vatan, Tek Bayrak !...

Hâlâ aktif trade yapılabildiğini bilmiyoduk gerçi yeri buralar ama enflasyon yorumu pozisyonel mi olmakta biraz hisse ve/veya longiştayn style..

Domattis de ne, nelere ne zamlar giydirildi, güncelleme ayağı bazısı bile..

Sayfa 30/53 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •