Sayfa 30/579 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 233 - 240 arası.

Konu: HALK Cafe - III

1. Tacirlerde daha 3 mn lot mal var.Tek tabanca
    değilse biraz bekleriz.

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

en çok ne koyuyor biliyormusunuz borsa ile alakası olamayan adama borsayı öğrettim adam gitti eczacı aldı benden çok kazanıyor bende malak gibi bunu bekliyorum 400bin para bağladı 2 günde %20 aldı bana resim atıyor bak kanki ne oldu diyor :D

böyle hayatın a... Sınavda kopya verirsin kopya verdiğin adam senden yüksek alır şans olacak şans potöfde 4 banka var alayı fason çıktık

3. Sayın Kızıldağ dolar hakkında 1 bilgi verebilirmisin. 7 nin altını görürse destek neresidir.nerden almalıyız.?

4.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Sayın Kızıldağ dolar hakkında 1 bilgi verebilirmisin. 7 nin altını görürse destek neresidir.nerden almalıyız.?
    Dövizin iki tane büyük çanağı var, dik bir acı ile inerse elbette izlemek gerekir. alım uygun değil. ama bu canağa tutma yeri dediğimiz kavis yapılırsa 6,85 6,95 arası gelse de yapı bozulmaz. Yani döviz için 6,85 - 6,95 uygun yer görünüyor.

Düzeltmenin 6,5 rakamlarını göreceğini düşünenlerde var. Bu büyük bir yanılgı. Siz üretemiyor, tüketiyorsunuz. İhtiyacınız olan alım gücü merkez bankanızda yok. İlave olarak korelasyon aramak hatalı olur, borsa da yükselir dolarda.

5.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Dövizin iki tane büyük çanağı var, dik bir acı ile inerse elbette izlemek gerekir. alım uygun değil. ama bu canağa tutma yeri dediğimiz kavis yapılırsa 6,85 6,95 arası gelse de yapı bozulmaz. Yani döviz için 6,85 - 6,95 uygun yer görünüyor.

Düzeltmenin 6,5 rakamlarını göreceğini düşünenlerde var. Bu büyük bir yanılgı. Siz üretemiyor, tüketiyorsunuz. İhtiyacınız olan alım gücü merkez bankanızda yok. İlave olarak korelasyon aramak hatalı olur, borsa da yükselir dolarda.
    Tşk.ler Ortak.

Alıntı Originally Posted by berk dogan Yazıyı Oku
    sayın kızıldağ dolar hakkında 1 bilgi verebilirmisin. 7 nin altını görürse destek neresidir.nerden almalıyız.?
    6.97 tl ......

Alıntı Originally Posted by 66Trader66 Yazıyı Oku
    en çok ne koyuyor biliyormusunuz borsa ile alakası olamayan adama borsayı öğrettim adam gitti eczacı aldı benden çok kazanıyor bende malak gibi bunu bekliyorum 400bin para bağladı 2 günde %20 aldı bana resim atıyor bak kanki ne oldu diyor :D

böyle hayatın a... Sınavda kopya verirsin kopya verdiğin adam senden yüksek alır şans olacak şans potöfde 4 banka var alayı fason çıktık
    şans. başka bir kağıtta da iki katını kaybeder. Hulk pişmanlıktır, çiledir ve ömür törpüsüdür. Bunların hepsini bir arada yaşatır. Hangi seviyede olursa olsun herkesi aldığı gibi zarara sokması ile ünlüdür. Geçen yıl bunun yüzünden ne fırsatlar kaçırdım. Aynı şey TSKB için de geçerlidir mesela. Ama nedense onun da çok fanatiği vardır. 1 TL civarında ve ucuz diye girerler ve aylarca saplanır kalırlar. Kar görünce verip kaçacaksınız hisseye aşık olmayın.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

8.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    şans. başka bir kağıtta da iki katını kaybeder. Hulk pişmanlıktır, çiledir ve ömür törpüsüdür. Bunların hepsini bir arada yaşatır. Hangi seviyede olursa olsun herkesi aldığı gibi zarara sokması ile ünlüdür. Geçen yıl bunun yüzünden ne fırsatlar kaçırdım. Aynı şey TSKB için de geçerlidir mesela. Ama nedense onun da çok fanatiği vardır. 1 TL civarında ve ucuz diye girerler ve aylarca saplanır kalırlar. Kar görünce verip kaçacaksınız hisseye aşık olmayın.
    Dolarda da öyle yapmak lazım mı?Zira ona da çooook aşık olanlar var.

Bence kime neye ne zaman aşık olacağını iyi bilmeli insan.İşin ucunda aşık oluncak bir şeyi kaçırıp yıllar sonra tüh be demekte var.Son pişmanlık fayda etmez.

Buradaki bazı arkadaşlar kusurumabakmasınlar ; Piyasa ile yaptıkları bir çok öngörüye katılmıyorum.Bazen bilenler konuşmalıdır fikir sahibi olanlar değil.Gerçi burada bir Th olayı var bu da bir nevi ayı tuzağı.

Bunları tartışma çıkarmak için yazmadım.Kayıtlara geçmesi için yazdım.

Herkese hayırlı bol kazançlar dilerim.

Not: Mesela elimde birkaç tane hisse var istediğimi alana kadar elimden 1 lotunu bile zor alırlar.Bunun aşkla falan da bir ilgisi yok.Bu sadece bir iş.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 30/579 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •