Originally Posted by
esramarka
şans. başka bir kağıtta da iki katını kaybeder. Hulk pişmanlıktır, çiledir ve ömür törpüsüdür. Bunların hepsini bir arada yaşatır. Hangi seviyede olursa olsun herkesi aldığı gibi zarara sokması ile ünlüdür. Geçen yıl bunun yüzünden ne fırsatlar kaçırdım. Aynı şey TSKB için de geçerlidir mesela. Ama nedense onun da çok fanatiği vardır. 1 TL civarında ve ucuz diye girerler ve aylarca saplanır kalırlar. Kar görünce verip kaçacaksınız hisseye aşık olmayın.
Dolarda da öyle yapmak lazım mı?Zira ona da çooook aşık olanlar var.
Bence kime neye ne zaman aşık olacağını iyi bilmeli insan.İşin ucunda aşık oluncak bir şeyi kaçırıp yıllar sonra tüh be demekte var.Son pişmanlık fayda etmez.
Buradaki bazı arkadaşlar kusurumabakmasınlar ; Piyasa ile yaptıkları bir çok öngörüye katılmıyorum.Bazen bilenler konuşmalıdır fikir sahibi olanlar değil.Gerçi burada bir Th olayı var bu da bir nevi ayı tuzağı.
Bunları tartışma çıkarmak için yazmadım.Kayıtlara geçmesi için yazdım.
Herkese hayırlı bol kazançlar dilerim.
Not: Mesela elimde birkaç tane hisse var istediğimi alana kadar elimden 1 lotunu bile zor alırlar.Bunun aşkla falan da bir ilgisi yok.Bu sadece bir iş.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri