Artan

106,70 10 18:10
189,20 10 18:10
40,48 10 18:10
46,66 10 18:10
346,75 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

248,40 -10 18:10
29,16 -10 18:10
6,13 -9.99 18:10
138,90 -9.98 18:10
11,66 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.225.007.380,86 18:10
8.443.778.837,60 18:10
7.985.993.904,50 18:10
6.589.113.685,45 18:10
6.341.135.893,10 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 30/68 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon
Arama sonucu : 542 madde; 233 - 240 arası.

Konu: Trump yakın zamanda Beyaz Saray'a dönecek!! Tabii ki başkan olarak.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

1. Kimsin sen?

2. Pentagon'un uzaylılar raporu basına sızmış. Tam düşündüğüm açıklama değil, açıklama net değil. Demek ki, pandemi yeni varyantlarla bir müddet daha sürdürülecek. Net, ''uzaylılar vardır'' deselerdi, ''pandemi bitti'' diyebilirdik.

2015-2017 arasında bu forumda en az 10 kez şöyle yazılar yazmıştım. Reagan zamanından beridir bir proje yürütüyorlar, uzaya lazer topu yerleştirdiler. Çin'e saldıracaklar, bütün altyapısını yıkacaklar ve ''uzaylılar yaptı diyecekler.

https://www.ntv.com.tr/galeri/teknol...6U67ItpE8SnRkQ

Pentagon, UFO raporunda "uzaylı" ihtimalini dışlamadı: Peki uzaylılara dair hangi kanıtlar bulundu?
    ABD’de Savunma Bakanlığı (Pentagon) tarafından bu ayın sonunda yayınlanması merakla beklenen “UFO” raporuyla ilgili bazı detaylar ABD basınına sızdı. Son 20 yılda 120’den fazla esrarengiz olayın incelendiği raporda, yetkililer “uzaylı” ihtimalini dışlamadı ve UFO'ların gizli bir ABD askeri teknolojisinin ürünü olmadığını açıkladı.
    Tabii ki Abd askeri teknolojisinin ürünü değil. Alman askeri teknolojisinin ürünü. 2.dünya savaşında atom bombasını da uçan daireleri de Almanlar yapmıştı. Atom bombasının ateşleme mekanizması ve bir miktar zenginleştirilmiş uranyum ve 50 bidon ağır suyu vererek Almanya'yı kurtardılar(İngilizlerin işgalinden kurtardılar). Uçan daireleri vermediler. Onlar Antartika'ya intikal ettirildiler.

Pandemiyi Çin'den çıkardılar. Uzaylılarla ilgili Çin ile bağdaştırılabilecek haberler çıkarıyorlar. Çin için ''uzaylılarla işbirliği yapıyorlar'' diyebilirler. Bunu kontrol edemedikleri her ülke için de yapabilirler hatta yaptılar.

https://www.haberturk.com/dunya/habe...usuyor-iddiasi

"Uzaylılar Türkçe konuşuyor" iddiası
    Bakınız bu haber 2015 tarihli. O tarihte bu haberi kopyalayıp, yukarıdaki yorumu yapmıştım. O zamanki nickimi hatırlamıyorum. Ama değerli bir katılımcıyla yazışmıştık, onun nickini hatırlıyorum: Jonathan'dı.

İspanya Gizli Servisi CNI'nin 2003 yılında UFO'lar ve uzaylıları kapsayan 'çok gizli' raporunda yer alıyor. Raporda uzaylıların Türkçe'ye benzer bir dil konuşulduğu belirtilmiş
    Daha sonraki dönemde çıkan bir haberde ise; CNI'nin bu bilgiyi NASA'ya dayandırdığı medyaya yansımıştı. O dönem
    pek çok insana saçma gelmişti. Tayyip Erdoğan o dönemde İspanya'dan çok önemli bir açıklama yapmıştı. Bu açıklamanın uzaylılarla alakası yoktu. Bu açıklamada şu cümle dikkat çekiciydi: ''Katolik nikahı yapalım.'' İspanya'dan sonra ise Fas'a gitmişti. Oraya gitmesi iyi olmadı.

Fas deyince, Tvler ilk çıktığında, TVde bir adam Ramazan Sohbetleri yapardı.

Unutkanlık çok var ama bazı şeyleri çok iyi hatırlıyorum. Bu adamın adı Bal Mahmut'tu. Fas Kralının arkadaşıydı ve anlattığı hikaye, üstü kapalı da olsa Fas Kralının Sarayına misafir olduğunda başından geçenlerdi.
    Son düzenleme : ayvagobeknuri; 24-06-2021 saat: 18:39.

3. Sarmalı kırmak insülin direncini kırmaya benzer. Kilo vereceksin, çok kolay.

4. rus daha abd ile dost olmaz
    Olur...Hem de Abd-İngiltere gibi olurlar. Tabii İngiltere ve Abd 1956'da nükleer savaşın eşiğinden döndüler. Devletler ebedi dost olmazlar.

Allahtan çin in bilgisayar sistemleri çok güçlü nsa felan ulaşamaz hacı onlara
    yani top ortada kalır
    Çin, Rusya için en büyük tehdittir. Aç kalmış, zombileşmiş 1,5 milyar Çinli, nufusu azalan sadece 140 milyonluk Rusya. 140 milyon nufusun belki yarıdan fazlası Rus değil. Rusya'nın yumuşak karnı da işte orada. O yarıdan fazlanın yarıdan fazlası ise Türk.
    Rus ayısı güçlüymüş gibi görünüyor ama hiç de öyle değil. Türkiye güçlü. Türkiye'ye S400 vermek zorunda.
    Abd, dünyanın en önemli coğrafyası Afganistan'ı tutamıyor, Türkiye'ye muhtaç.
    Türkiye'ye nasıl güvenecekler? Güvenmiyorlar. Suriye sınırı boyunca 100 binlik pyd ordusunu hazırda tutuyorlar.
    Yeter mi? Yetmez. Üstüne Yunanistan'a askeri destek veriyorlar. Hava Kuvvetleri Türkiye'ye üstünlük sağlamış durumda. Çok yakında Deniz Kuvvetleri de sağlayacak.

Her şeye rağmen pazarlık gücümüz yüksek.

Abd ve Rusya, Çin'e karşı ittifak etmek zorundalar. Mutlaka edecekler. Biz ise bu süreçte aynen denge politikasına devam etmeliyiz. Yunanistan ve Suriye'de pyd'nin olduğu bölgelere bulaşmamamız gerekiyor. Kesinlikle Abd ve Rusya'dan birini seçmemeliyiz ve bunlarla kesinlikle çatışmamalıyız.

Burada çıbanbaşı İngiltere'dir. Geçen gün Karadeniz'de neredeyse savaş çıkarıyordu. İsrail gibi bir ders verilmesi gerekiyor. Emperyal güçler bunlar abi, hepsinin ulusal çıkarları var. Macron'a tokat atarsın ama Boris Johnson'a atamazsın.

Sonuçta;Abd-Rusya anlaşacak, Çin, namluyu öpecek. Nüfusu 600 milyonun altına düşecek. Bütün altyapısı yıkılacak, taş devrine dönecekler.

Tabii ki Abd'de Biden yönetimi olduğu sürece, Abd-Rusya ittifakı olmayacaktır.

Abd-Rusya ittifakını görebilmemiz için Biden'in gitmesi, Trump'un geri gelmesi gerekiyor. İmkansız görünüyor ama böyle olmalı. Çünkü, ben bu başlığı açtım ve başlığın ismini öyle koydum.
    Son düzenleme : ayvagobeknuri; 25-06-2021 saat: 10:10.

5. BBC News Türkçe
    @bbcturkce
    Merkel: AB liderleri göç anlaşması kapsamında Türkiye'ye 3 milyar euro verilmesinde uzlaştı.

6. x kuşağı, y kuşağı, z kuşağı...

Bütün umutlar z kuşağında...Ne yapacaklar, nasıl yapacaklar hiç bilmiyorum. Becerebilirlerse x kuşağına hiç acımasınlar.

x kuşağı geleceği sattı, yedi...

Ben de x kuşağıyım. )))))))))

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    x kuşağı, y kuşağı, z kuşağı...

Bütün umutlar z kuşağında...Ne yapacaklar, nasıl yapacaklar hiç bilmiyorum. Becerebilirlerse x kuşağına hiç acımasınlar.

x kuşağı geleceği sattı, yedi...

Ben de x kuşağıyım. )))))))))
    50 yaş üstüne duyguları kabarık...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

8. TTA Haber
    @ttahaber
    Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kıyaslayarak Atatürk'e hakaret eden Safiye İnci'nin 2 yıl 6 ay cezası onandı.

Sayfa 30/68 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •