Mesela mehmetciğim yönetimi profesyonellere bıraktığını acıklayıp altın hisse işinden vazgecse portföyunude sahibi olduğu İstanbul portföye bıraksa ve şirkete girmek isteyenler prensesimizin kontrolundeki malı net bir şekilde öğrense...... Böylesi bir aksiyon kasaya gelecek 20 30 milyondan cok daha önemli zira tahtaya girmek isteyen şirket karda mı zararda mı diye dikkat etsede ne zararda olan kağıtlar tavan tavan gidiyor. Demekki hissenin kontrolunu sağlamak şirketin kasasındaki paradan daha önemli..... En azından bu aşamada....
Saygılarımla
Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır
Şirket zaten en önemli dönemeci kovit sürecinde atlattı bence. Bu süreçte yeni limanlar ekleyerek fırsat yarattı nakit akışida önümüzdeki süreç de ciddi miktarda artarak devam edecektir. Hisse fiyatı için dediğinize kesinlikle katılıyorum. Kutman hisse fiyatıni kendi seyrine bıraksa hem kendisi hemde yatirimcisini ihya edecektir. Oysa kutman tam tersi Mehmet Bey İstanbul portföyü hisse fiyatıni kontrol etmek için aktif kullanıyor. Ben kimde ne kadar mal var bence biliniyor. Bunu en iyi bilenlerden biri de bence sensin özellikle birini işaret ettiğinizde gore
KM 2021 genel kurulunda km emekli olmaya karar vermişken birden karar değştirip 2024 mali yılının genel kuruluna kadar üç yılllığına gph ve glyho nun yönetim başkanlığına devam kararı aldı...Bu kararın km ve global grubunun üst aklının ortak kararı olduğunu düşünüyorum...O yüzden bu tarihe kadar global grubunda birçok gelişmeler olacaktır....seçimle beraber ekonomik belirsizlik bttiğine göre bu tarihe kadar pozisyonların korunmasından yanayım.....ytd......
Arkadaslar,
Trafik verisi gelmis, Mayis ayi 1.042 milyon. Sirketin yayinladigi projeksiyonun cok uzerinde. 967 k bekleniyordu.
Yer İmleri