ALMAYA DEVAM.......bence tabiiki......
ALMAYA DEVAM.......bence tabiiki......
Dolar 25 bu kagit 8 0.30 dolar ..
Karlilik anlaminda rekor kiracagi bir sene bile 1 dolar olamayan kagiti
Kutman ......na soksun..
Bunun gibi cok kagit var borsa da
Hepsi sahipleri tatafindan yatirimci soymak icin kullaniliyor..
En cok uzuldugum kumandan vardi
Adam twiter da devamli veri de paylasiyor.. tek kagit bunu tasiyanlara
Allah sabir versin..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam sen sürekli olumsuz yaziyordunuz ne oldu da olumluya döndünüz. Burada olumlu görüş bildiren herkesi şikayet edeceginizi yaziyordunuz. Şimdi siz tarih verip 6 iş günü kaldı diyerek beklenti olusturuyorsunuz. 6 gün sonra ne olacak ? Biraz açın konuyuda bizde en azından bilgi sahibi olalim
Ben patronun yalanları, komisyoncuların pazarlama işini elimden geldiğince yazdım, yazmaya devam ediyorum. Komisyoncular ortadan kaybolmuşken, seçimdi, yeni kabindeydi derken sessiz sedasız global yenikapı’ya yanaşıyor. Bu süreç işliyor, bekliyoruz. Bu saatten sonra olumsuz sonlanacağını düşünmüyorum ama burası Türkiye. Size alın, tutun demiyorum. Ama ben alıyorum ve tutuyorum. ÇED süreci olumlu biterse bu kez ihale için gün sayacağız.
Sadaka dağıtarak yatırmcıları soyanlara karşı bizim de yatırım stratejimiz bu. Bol şans.
Yatırım tavsiyesi değildir
sn diyojen doğru tespit......birde yargıtayda sonuçlanmış ama açıklanmamış başkent doğal gaz davası var ..şirket lehine sonuçlanırsa 26 30 milyon usd kar yazılacak.....ytd
Üstadın değindiği konularda önemli bulduğumuz yan. Aslında bile bile lades dediğimiz yer.
Bu tahtaya kimse giremez.
Mal toplu.
Patronun insafına kaldık.
Tl bazlı da dolar bazlı da gidecek yeri var.
İyi diyelim. Eksik olma üstad. Bi şekilde şanslıyız diyelim son olarak. Patronun yaşlılığına denk geldik. Belki de bizi geçmiş kuşakları yediği gibi yemez. Teselli bulalım.
Gül döktüm yollarınaa, gel artık cüzdanıma
Bütün ekmek yoksa dilim dilim alırız ne yapalım.![]()
Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.
Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır
Yer İmleri