Sayfa 29/268 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon
Arama sonucu : 2140 madde; 225 - 232 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

1. ALMAYA DEVAM.......bence tabiiki......

2. Dolar 25 bu kagit 8 0.30 dolar ..
    Karlilik anlaminda rekor kiracagi bir sene bile 1 dolar olamayan kagiti
    Kutman ......na soksun..

Bunun gibi cok kagit var borsa da
    Hepsi sahipleri tatafindan yatirimci soymak icin kullaniliyor..

En cok uzuldugum kumandan vardi
    Adam twiter da devamli veri de paylasiyor.. tek kagit bunu tasiyanlara
    Allah sabir versin..

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by diyojen57 Yazıyı Oku
    Kaldı 6 iş günü… Geri sayıma devam… bekleyip göreceğiz. Düştükçe ALACAĞIZ
    Hocam sen sürekli olumsuz yaziyordunuz ne oldu da olumluya döndünüz. Burada olumlu görüş bildiren herkesi şikayet edeceginizi yaziyordunuz. Şimdi siz tarih verip 6 iş günü kaldı diyerek beklenti olusturuyorsunuz. 6 gün sonra ne olacak ? Biraz açın konuyuda bizde en azından bilgi sahibi olalim

4. Ben patronun yalanları, komisyoncuların pazarlama işini elimden geldiğince yazdım, yazmaya devam ediyorum. Komisyoncular ortadan kaybolmuşken, seçimdi, yeni kabindeydi derken sessiz sedasız global yenikapı’ya yanaşıyor. Bu süreç işliyor, bekliyoruz. Bu saatten sonra olumsuz sonlanacağını düşünmüyorum ama burası Türkiye. Size alın, tutun demiyorum. Ama ben alıyorum ve tutuyorum. ÇED süreci olumlu biterse bu kez ihale için gün sayacağız.

Sadaka dağıtarak yatırmcıları soyanlara karşı bizim de yatırım stratejimiz bu. Bol şans.

Yatırım tavsiyesi değildir

Alıntı Originally Posted by zigana Yazıyı Oku
    Hocam sen sürekli olumsuz yaziyordunuz ne oldu da olumluya döndünüz. Burada olumlu görüş bildiren herkesi şikayet edeceginizi yaziyordunuz. Şimdi siz tarih verip 6 iş günü kaldı diyerek beklenti olusturuyorsunuz. 6 gün sonra ne olacak ? Biraz açın konuyuda bizde en azından bilgi sahibi olalim

5. sn diyojen doğru tespit......birde yargıtayda sonuçlanmış ama açıklanmamış başkent doğal gaz davası var ..şirket lehine sonuçlanırsa 26 30 milyon usd kar yazılacak.....ytd

6. Üstadın değindiği konularda önemli bulduğumuz yan. Aslında bile bile lades dediğimiz yer.
    Bu tahtaya kimse giremez.
    Mal toplu.
    Patronun insafına kaldık.
    Tl bazlı da dolar bazlı da gidecek yeri var.

İyi diyelim. Eksik olma üstad. Bi şekilde şanslıyız diyelim son olarak. Patronun yaşlılığına denk geldik. Belki de bizi geçmiş kuşakları yediği gibi yemez. Teselli bulalım.

7. Gül döktüm yollarınaa, gel artık cüzdanıma

Bütün ekmek yoksa dilim dilim alırız ne yapalım.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by aysha Yazıyı Oku
    sn diyojen doğru tespit......birde yargıtayda sonuçlanmış ama açıklanmamış başkent doğal gaz davası var ..şirket lehine sonuçlanırsa 26 30 milyon usd kar yazılacak.....ytd
    sevgili prenses,

O dediğinizin kokusu alındığında kağıt hiç anlam veremediğiniz bir hareketle . . . . . . . . . . . . Aaaaaaa yav nası 15 oldu bu dedirtir. . . . . . . ama siz o haberlerin değil daha rasyonel seylerin peşinde kosun. . . . . .

saygılarımla
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

Sayfa 29/268 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •