Satislarin maliyetine yanlis uygulanan EM sonucu eksi 225M cikan favok, duzeltme ile +662M oldu
Hadi bakalim buyrun ayiklayin pirincin tasini
Bilancodan beri satip cikanlara ne diyecekler? Elbette hicbirsey
Cunku burasi banana republic, hic bisey olmaz
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim...
Agresif buyume hikayesi olan sirketin zamanlamasini yapamazsiniz; tasiyan kazanir 😎😎
Sahsen neredeyse tüm param buradaydi ilk gün tabandan satamadim, ikinci gün -7 -8 de de satmadim. Sonraki gün yüzde 4-5 daha yapınca stoplamis burdaki hızlı zararı çıkarmak için çok riskli hisselere girip bir yüzde 24/5 daha yedim... Hepsi bu nalet bilanço yüzünden oldu. Allah bunları kahretsin
Genelkurmay Başkanlığı' nın ihalesi ile Nato'dan alınan ihalelerin etkisi 2.çeyrekte görülecektir...
20 mayısta fiyatı 8,33 tl iken şu an 6 liralara indi...
yani potansiyeli sürekli artıyor
Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.
son düşüşlerden sonra piyasa değeri 3,3 milyar tl ye indi...
satışlar artıyor Nato ihaleside aldı , Genelkurmayın büyük ihaleside 2.çeyreğe yansır büyük oranda
Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.
Sayın carlisleculen selamlar sizi Migros’tan biliyorum rygyo falan güzel yerlere yatırımlar yapıyorsunuz bir yıl önce zarar eden Banvit bilançolarını güzelleştirecek 1 yılda 80 lerden 425 lere geldi. Gıda firmaları zarardan kara geçince güzel getiriler getirebilir diye düşünüyorum bu yıl dolar bazlı %45 büyüme işe 400 milyon dolar ciro bekliyorlar çok yüksek bşr büyüme sizin şirket hakkındaki beklentileriniz neler acaba selamlar şimdiden teşekkürler
https://x.com/sefa_toptan1/status/18...d8F2ZUHt93mWtw
Hocam bu röportajı okudum çok olumlu güzel gelişmeler ben faaliyet raporunda fabrikaların kapasite kullanımları 1. Çeyrek düşük 40-50 lerde iken neden ezinede fabrikalar yapılıyor diğer fabrikalar buraya mı taşınacak yoksa ilave satış için mi birde bunkonuda fikriniz var mı Yunanistan da suşi fabrikası açılıyormuş eylülde. Satışlar 400 milyon dolar olursa bu sene çok yüksek bşr ciro artşı olur üstüne yeni fabrikalarda yapılıyor.
Yer İmleri