Sayfa 302/774 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 2,409 - 2,416 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    AkTrol olmaktansa Kürt, Ermeni, Laz, Gürcü vs. vs olmayı tercih ederim. Sonuçta Allah bana ırkın ne diye sormayacak. Hak yedin mi çalıp çırptın mı hırsızı yolsuzu savundun mu diye soracak...

Öz be öz Türk'üm orası ayrı konu.
    SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bende türküm türkmenim de ,sen şimdi gürcü olan laz olan bir yurtdaşımı ve din kardeşimi veya namusuyla emeğiyle çalışan bu ülkede yaşayan askerlik yapıp vergi veren bir ermeni asıllı tc vatandaşını nasıl kategorize edip faşizan bir biçimde fişliyorsun ?
    bu hakkı sana kim veriyor ?

sana trolllük yap diyen yok troll olmak iyi bişey diyen savunanda yok o senin bileceğin iş, sen şimdi ırkı filan ne karıştırıyosun meseleye ? nasıl bir kafa bu ya

işte senin zihniyetin aşık veyseli de kıyafeti eski diye atatürkün yanına sokmayan zihniyettir. yazık sana
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

2. bir hayirci dan da sunu duysaydim: su madde veya baskanli ulkemiz icin felaket olur su su sebepten yada kalkinmamaizi durdurur vs.yok hep ayni terane neymis ben o yum ben buyum benim k...im rahati bozulacak.nerde sizin ulke sevdaniz millet sevdaniz.erdogan bugun var yarin yok.kaldi ki erdogan bile yaptigi hatalri saymakla bitiremez.ama muhalefet icraata gelince sunu yapin soyle yapin demiyor niye cunku bu milleti dusundukleri yok.ancak ellerinden zenginlikleri ve luks hayatlari gitmeye baslayinca tabi caldiklari bitmek uzere;basladilar kan la gecirirsin asker nerde darbe niye olmuyor.hepsi oldu olmadi degil ama anasinin horekesini gordu o karisiklik isteyenler.

3. -Halkbank'ta hesabı olanlarda Amerika'ya girişte gözaltına alınmaya başlamış.🙄🤔
    -Kendi isteğiyle gitmediğini düşünmek naiflik olur.. Burada güvenli hissetmeyip kaçıyorlar..
    -Kendi isteği ile gitmediğinden eminim ben de ama sebebi konusunda farklı düşünüyoruz sanırım
    -Hepsi aynı yola çıkıyor sanki kurban edilenler, ihbar edenler/edilenler, kaçma planı yapanlar.. Al birini vur ötekine..
    -Yanlış hesap Bağdat tan döner diye boşuna söylenmemiş, yanlışa müdahil olursanız bedeli er geç ödenir öyle yada böyle. Biz kandırılmayanlar, Atatürk ün sözündeki gibi hayallerini hiç bir şey için satmayanlar elbet bir gün hayallerimize kavuşacağız benim hala umudum var.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4. Haberi siz de okudunuz mu?
    Cumhurbaşkanı Erdoğan "Evet" standının yanında kurulan "Hayır" standını ziyaret ederek 15 dakika sohbet etti...
    Okudunuz mu?
    Zira 4 şekilde okunabilir;
    1- CB oy toplamak için (kendi deyimiyle) "terör işbirlikçileri" olarak nitelendirdiklerinin standını ziyaret etti.
    2- CB oy toplamak için (kendi deyimiyle) "vatan hainleri" olarak gördüklerini ikna etmeye çalışıyor.
    3- CB yine kendisi gibi düşünmeyen birilerini azarlayacak.
    4- CB tüm toplumun CB olduğunu, referandumda kim ne oy kullanırsa kullansın bunun vatandaşlık hakkı olduğunu kabul ederek ve tüm halkı eşit mesafede kucaklayarak...onların "Evet" oyu vermeleri için anayasa maddelerindeki değişiklikleri izah etti.
    3 yanlış 1 doğruyu götürüyordu değil mi?!
    Yine de güzel hareket, artarak devam etsin dilerim. Sürekli ötekileştirilmek, ayrıştırılmak, dışlanmak ve olmadığımız şeyler için suçlanmaktan yorulmuştuk.
    Hiç yoktan iyidir...
    #Hayır lara vesile olur inşallah...
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. Daha önce para kaptırmayanlara ve yeniden kaptırmak isteyenlere Adalet Bakanlığı'ndan müjde...

6.  Alıntı Originally Posted by bankacı44 Yazıyı Oku
    Emekli değil görevdeki Emniyet müdürlerinin komutancıkların içeri nasıl girdiğini gördük.
    Onlarda Ülkenin menfaati için diyip darbe yapmaya kalktılar.Reisimmiş hadi oradan saygısız.
    Devletin ekmeğini yemişsin Cumhurbaşkanını makamını ağzına alırken saygılı ol.
    Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen "FETÖ Ana Çatı Davası"nın bugünkü celsesi Balyoz kumpası sanıklarından eski Askeri Savcı Ahmet Zeki Üçok'un tanık sıfatıyla ifade vermesiyle başladı.

"FETÖ"nün TSK'daki yapılanmasını anlatan Üçok, çeşitli yöntemlerle 8 bin uzman çavuş, subay ve astsubayın, 2006-2015 arasında da sadece 4 bin 212 öğrencinin atıldığını veya mobbingle ayrılmak zorunda bırakıldığını söyledi. Üçok, Balyoz, Ergenekon, Askeri Casusluk gibi kumpas davalarla gerçekleştirilen tasfiyeyle ilgili olarak da "958 kişi, Türkiye Cumhuriyeti'nin belki İstiklal Savaşı, Çanakkale Savaşı’nda vermediği kadar subay, general katliamına maruz kaldı" dedi. Üçok 15 Temmuz'a gelinen süreçteki öngörüsüzlükten, yapılan uyarıları dikkate almayan mevcut komuta kademesi ile önceki iki Genelkurmay Başkanı'nın sorumlu olduğunu vurguladı.

...Lafla ülke yönetilmez... Anayasa değişikliği Reklamla Bizim takım en iyisi, bizim Başkan en büyük ile olmaz... Rektörler ve dekanlar Partiye bağlı olarak atandıkları halde niye Anayasa değişikliği için anayasa hukukçuları toplanıp bu konuda tek laf edemiyorlar... Burhan Kuzu anayasa hukukçusu ve beyanları var... örnek TNMM nin Fesih yetkisi önceden de vardı şimdi de var.. şimdiki daha güzel diyor.. vs.. bu iş güzel çirkin meselesi değil.. Devletin işleyişi için ne getirir ne götürür... faydası ne zararı bu tek yegli için bir jaç haftalık tartışma yetmez... daha fsxla söze gerek yok... Acele İşe Şeytan Karışır den miş bu konuda atalar sözü var... ona rağmen ... ekonomi askıya alınıp siyaset ön plana çıktı...bunun faturasını önümüzdeki yıllar boyunca göreceğiz... Evet veya Hayır ödenecek faturanın katsayılarını belirler... ancak Faturayı ırtadan kaldırmaz... burada hep Forumdaşlar var sanıyordum... yazılanlara bakınca amigoların yönetiminde nerdeyse küfürleşerek birbirine girecek taraftarlar görüyorum...
    Bence yönetim bu tür kısır ve ayırıştırıcı olan sloganca yaklaşımların sahiplerini uyarmalı...fikir veya görüş, bilgi içermeyen başlıklara müdahale etmeli...

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

7.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    bende türküm türkmenim de ,sen şimdi gürcü olan laz olan bir yurtdaşımı ve din kardeşimi veya namusuyla emeğiyle çalışan bu ülkede yaşayan askerlik yapıp vergi veren bir ermeni asıllı tc vatandaşını nasıl kategorize edip faşizan bir biçimde fişliyorsun ?
    bu hakkı sana kim veriyor ?

sana trolllük yap diyen yok troll olmak iyi bişey diyen savunanda yok o senin bileceğin iş, sen şimdi ırkı filan ne karıştırıyosun meseleye ? nasıl bir kafa bu ya

işte senin zihniyetin aşık veyseli de kıyafeti eski diye atatürkün yanına sokmayan zihniyettir. yazık sana
    Okuduğunuzu anlamakta sorun yaşıyorsunuz sanırım.
    Eleman osman Baydemir'in sözüne atıf yaptim diye kürt olduğumu ima ediyor. Ne gibo bir sorunu varsA.ben de diyorum ki kürt olmak kötü bişey değil ki.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. "Madem teröre son vermek için mutlaka evet gerekli, madem terör ülkede cirit atıyor, niye bu yetkiler cumhurbaşkanına hemen verilmiyor? 2017-2019 dönemini feda mi ettik? 2019’a kadar boşu boşuna niye şehitler vereceğiz, niye halkımızın huzurunu geciktireceğiz?"

Ne kalıyor o zaman? şark kurnazlığı. Yeni anayasa kabul edilip 17 Nisan’da yürürlüğe girse, bir kişi iki dönemden fazla cumhurbaşkanı olamaması nedeniyle bu iki yıllık süre için bir dönem cumhurbaşkanlığını yiyecek. 2019’da yürürlüğe girerse ümit, iki dönem daha seçilip saltanatına devam etmek!

Birilerinin çıkıp bu iki yıl niçin yeni anayasa uygulanmayacak, bu kadar önemli ve acil önlemler niçin iki yıl ertelenecek, söylemesi lazım.

Sayfa 302/774 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •