Sayfa 302/712 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402 ... SonSon
Arama sonucu : 5694 madde; 2,409 - 2,416 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1.  Alıntı Originally Posted by capricornson Yazıyı Oku
    Tamamdır. Yarın keşke coşkuyu verseler de soluksuz birkaç tavan gitsek ama eskisi gibi üst üste birkaç kez tavan yapan pek goremiyorum. 😉

Le X620 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Çok inatçı ve cimri bir spegimiz var. Spek sert bir şekilde ya tavan yaparım yada hiç gitmem mantığında birisi. Yarın ola hayrola şu anki fk ve PD/dd değeri nereye düştü bilgisi olan

2.  Alıntı Originally Posted by calypso Yazıyı Oku
    Geçen dönem 786 bin kar açıklayınca 3 ü geçen maktk 7.5 milyon kar açıklamış dur bakalım ne olacak modunda arkadaşlar. Bir kez daha doğrulanıyor ki; BİST te ne olduğu değil nasıl gösterildiği önemlidir.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Biz bu formda atıp tutmadık bilader kar açıklayıp eksiden kurtulmayan kağıtlar var takip ediyosan kimseyi umutlandırmak veya karamsarlığa sürüklememek lazım yorumlarla o yüzden temkinlik yazıorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Sen bir çiçeksin dalında, yaprakların solunca hıyar gibi kalırsın ortada.bu bilançoda sonra zarar gelmeyecek diye umuyorum.maktk eski maktk değil çünkü........bekleyin göreceksiniz.bugün iyi mal topladı alttan.A grubuna geçtiğinde esasen bunun ayak sesleri geliyordu.şimdi maktk verdiği sözü tutuyor.örneğin odaş verdiği sözü tutunca yabancı girdi hisseye.bizler yabancı mı yalancı mı bakacağız.y.t.d.

Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da Türk olarak dünyaya gelmemdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK

5. ya bizde böle spek oldukça birbirimizi yirriz buralarda sadece sallama tahmin yapıyorum 2,16 açtırır , 2,13 e kapattırır yavru kuş )))))))))) ama tabi keşkeeee tavan yapsa )))

6.  Alıntı Originally Posted by mozhetbyt Yazıyı Oku
    ya bizde böle spek oldukça birbirimizi yirriz buralarda sadece sallama tahmin yapıyorum 2,16 açtırır , 2,13 e kapattırır yavru kuş )))))))))) ama tabi keşkeeee tavan yapsa )))
    Aynen bu zamana kadar pustluk yapmış simdimi efendice gidecek😁

7.  Alıntı Originally Posted by capricornson Yazıyı Oku
    Aynen bu zamana kadar pustluk yapmış simdimi efendice gidecek😁

Tınnnnnnn modunda. Beğenmedi galiba😀

8. Ne güzel bir kağıt , birileri girmeyi unuttu galiba o biniyor trene 😁😁😁

Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

Sayfa 302/712 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •