Çok inatçı ve cimri bir spegimiz var. Spek sert bir şekilde ya tavan yaparım yada hiç gitmem mantığında birisi. Yarın ola hayrola şu anki fk ve PD/dd değeri nereye düştü bilgisi olan
Le X620 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok inatçı ve cimri bir spegimiz var. Spek sert bir şekilde ya tavan yaparım yada hiç gitmem mantığında birisi. Yarın ola hayrola şu anki fk ve PD/dd değeri nereye düştü bilgisi olan
Sen bir çiçeksin dalında, yaprakların solunca hıyar gibi kalırsın ortada.bu bilançoda sonra zarar gelmeyecek diye umuyorum.maktk eski maktk değil çünkü........bekleyin göreceksiniz.bugün iyi mal topladı alttan.A grubuna geçtiğinde esasen bunun ayak sesleri geliyordu.şimdi maktk verdiği sözü tutuyor.örneğin odaş verdiği sözü tutunca yabancı girdi hisseye.bizler yabancı mı yalancı mı bakacağız.y.t.d.
Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.
ya bizde böle spek oldukça birbirimizi yirriz buralardasadece sallama tahmin yapıyorum 2,16 açtırır , 2,13 e kapattırır yavru kuş
)))))))))) ama tabi keşkeeee tavan yapsa )))
Aynen bu zamana kadar pustluk yapmış simdimi efendice gidecek😁
Tınnnnnnn modunda. Beğenmedi galiba😀
Ne güzel bir kağıt , birileri girmeyi unuttu galiba o biniyor trene 😁😁😁
Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.
Yer İmleri