Sayfa 302/1001 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402802 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,409 - 2,416 arası.

Konu: Viop-XX

1. Bir de naçizane dolar 5 TL'nin altına geldiğinde olacak olanalar...
    Paranızın, emeğinizin ve zamanınızın kıymetini bilin... Çaldırmayın...

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    ABD de eskiden kalma silah yasası var, isteyen silah edinebiliyor, modern dünyada devlet dışında silah edinmek daha sınırlı.

Malesef para da silah gibi sınırlanıyor gibi. İhtiyacından fazla nakit bulunduramazsın bir yatırım enstrümanına yatırmak zorundasın şeklinde bir sistem gelişiyor. Aslen uzun zamandır nakit kullanmıyorum, kredi kartı nakit yerine geçiyor gibi, herkesde kredi kartı var, ihtiyaç olunca kullanıyor, konut, taşıt, ihtiyaç kredileri de patladı, eskiden miras diye bir şey vardı, şimdi ölenin kredi borcunu sigorta şirketleri üstleniyor, borcu çok olanlar ölünce reddi miras da çoğalır.
    Sizin vesilenizle bir soru sorayım

3 Kardeş var 2 si bekar 1'i evli ama eşi ölmüş 10 çocuğu var.
    Bas
    Baba ile evli çocuk trafik kazası geçiriyor ve ikiside ölüyor.
    Şimdi soru şu
    Babanın Mal varlığı 1 milyon

Paylaşım 1 milyon /3 mü?
    Yani adam başı 333 bin mi?

Yoksa

1 milyon / 12 mi?

Yani ölen kardeşin miras hakkı çocuklarına kişi sayısı kadarı kalıyor yoksa sadece babalarının hak edişimi?

8 yıl önce dolar 2 tl iken bankalar tl bazında bile daha aşagıda ky banka aldıkça çıldırıyor,aklı fikri ky ye para kazandırmamak,ama eşek gibi verecek ky nın hakkını y.t.d.

4. 2012 Yılında halk b yi 12 tl den alır satardım

O zaman endeks kaçtı şimdi kaç

Cümle alem banka hissedarı oldu

Banka alınır mı alınır ama endeks rakamı önemli !!

111 de 8 lira olan kağıt

104 bin de kaç olur mesela ?

Ben düşmem dermi ?
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

5. Geçen bir faktoring şirketinin müdürü vardı. Biz katılım bankaları gibi iş yapıyoruz, fatura geliyor inceliyoruz, garanti veriyoruz veya peşin ödüyoruz vs antatıyordu. Biz gerçek bir faaliyeti fonluyoruz desteklenmemiz gerekir diyordu. Leasing de aynıdır.

Bugün bir üye mesaj atmış, özel bankalar hisse alımı için kredi SMS i atıyor diye, bankalar para ne işde kullanıyor çok dikkat etmiyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

endeks short yada,pay vadeli banka shortlayanları uyarıyorum,bir mutlaka bankalar tavan olacak çok canlar yanacak y.t.d.

7.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Sizin vesilenizle bir soru sorayım

3 Kardeş var 2 si bekar 1'i evli ama eşi ölmüş 10 çocuğu var.
    Bas
    Baba ile evli çocuk trafik kazası geçiriyor ve ikiside ölüyor.
    Şimdi soru şu
    Babanın Mal varlığı 1 milyon

Paylaşım 1 milyon /3 mü?
    Yani adam başı 333 bin mi?

Yoksa

1 milyon / 12 mi?

Yani ölen kardeşin miras hakkı çocuklarına kişi sayısı kadarı kalıyor yoksa sadece babalarının hak edişimi?
    Bu konu din işine girer. Laik mantıkda 3 e bölünmesi gerekir.

Bazı dinler çocuk yapılmasını destekliyor olabilir, mesela torun sayısına bölünür sonra geriye doğru pay edilebilir.

8. İki üç günde bir SKBNK portföyündeki hisseleri borsada satıyor. Zamanında ihale ile hacizden almış tabi mevcut fiyat o zamanın altında olduğundan zarar ediyor.

Sayfa 302/1001 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •