Sayfa 303/822 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon
Arama sonucu : 6575 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: EndeksS

1. mesaj 2413 ten devamla

sözün özü bu endex buradan dönerse,

yani her şeye rağmen bir şekilde 8156.xx üstünde kalmaya devam edersek,

c> 9300 e gideriz, ama bu rakam 8156.xx çok önemli, çünkü iyimserliğin rakam, iyimserlik bu rakamdan itibaren esmeye başlar,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    mesaj 2413 ten devamla

c> 9300 e gideriz, ama bu rakam 8156.xx çok önemli, çünkü iyimserliğin rakamı, iyimserlik bu rakamdan itibaren esmeye başlar,..

mesaj 2413 ve 2417 den devamla

3.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

mesaj 1937 den devamla paladyum,

1278.xx alt / üst seviyesi nihayetinde aşağı yönde test edildi, devam eden hareketlerin renkli ovaller ve renkli oklar şeklinde devam edeceğini öngörüyorum,

1278.xx alt / üst seviyesi altında max aşağı sarkışın en alt mavi yelpazeye çarparak duracağı (bk yeşil oval) ve devamında yeşil oklar tarzında hareketin vu defa 1278.xx alt üst üstüne doğru gelişeceği,

analzi haftalıktır, o nedenle hareketler bir kaç hafta yayılabilir buna dikkat ederek izleyelim,

mesaj 1937 ve 2055 den devamla,

paladyum elektrikli otomobillerin çıkışıyla uzun dönemde pazar payında azalma yaşayabilir, düşüşünü bu gelişmeler besliyor olabilir ya da ana üreticilerden Rusya nedeniyle Rus -Ukrayna yönlü savaş ta bunu etkiliyor olabilir, sonuçta bir şey belli, değer kaybettiği açık,

benim ise ölçebildiğim yönü yukarıdaki garafiklerle sınırlı, buna göre bir iki haftaya kalmaz mavi yelpazeye çarpacaktır, ''son kırmızı ok'' yönünde

buradan normalde ''yeşil oklar'' yönünde tepki hareketi gelmeli,

ama öncesinde dikkat,

grafik bir kere haftalık, forex e çok uyan bir garafik değil,
    fakat dediği olan bir grafik,
    işte haftalar öncesinde 1278.xx alatına mavi yelpazeye doğru işaretledik ve oraya gelmek üzere, bkz öncek yourmlar ve ilgili garafikler,..

hulasa mavi yelpaze içi pozisyon alışta mutlaka yönetilmeli, patlamalar çatlamalar, stoplar malumunuz, kaldıraçlara dikkat !!!!

yada diğer olasılıkta düşünülerek başlangıçta çift yöne poz açılmalı yükselişi aldıktan sonra, short taraf bırakılmalı long devam edilmeli bunları bilemem, anlamam da

ilaveten paladyum son dönemde nelerden etkileniyor bunlara da bir göz atılmalı,
    Son düzenleme : indregandi; 08-11-2023 saat: 22:36.

4. solana coin , bundada yükseliş potansiyeli görüyorum, tranj yataylara sırası ile uğrayarak ve her taranjda trade ederek, nihayetinde en üst yelpazeye çaraparak tabi benim ölçebildiğim kısımlarıyla bir kazanç potansı var görüyorum,

ama dikkat yüksek risk barındırır, fazla para koymamak gerekir, binas batabilir, SEC mahkemeye verebilir bir sürü sıkıntıları var coinlerin

5. mesaj 2420 den devamla

6.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

mesaj 2407 den devamla,

8156.xx
    üstü long manada rahatlama işaretleri,
    altı kırılganlık devam,

7822.xx stop bence, çünkü tekar gelmesi hoş olmaz,

bkz grafik,...
     Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    mesaj 2413 ten devamla

c> 9300 e gideriz, ama bu rakam 8156.xx çok önemli, çünkü iyimserliğin rakamı, iyimserlik bu rakamdan itibaren esmeye başlar,..

mesaj 2413 ve 2414 ten devamla

7. günaydınlar cümleten,

son olarak bilgisayarımda geçmiş silme yaptığımdan bu yana hızlıresim e bağlanamıyorum,

dolaysıyla bu güne kadar sizlerle paylaştığım grafiklerimi bilgisayarımdan göremiyorum,
    aynı grafikleri yine cepten görebiliyorum, sizin attığınızı yine ben görebiliyorum,..
    ancak kendi grafiklerimi göremiyorum

kısaca ben bilgisayarımdan hızlı resim coma erişemiyorum, nasıl bilmiyorum ama
    bir şekilde bu durum düzelene kadar grafik paylaşmam mümkün olmayabilir,

bilginize

8. Sanırım siteyle alakalı geçici bir sorun vardı. Biraz önce açılmayan resimler şimdi açılıyor.
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Sayfa 303/822 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •