Sayfa 303/1002 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı

25/11/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;

Benzinde 1,02
    Motorinde 1,06 TL/LT

Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.

Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı

25/11/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;

LPG Otogazda 65 KRŞ/LT

Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. Pompaya zam çoktan geldi ya...neyse...

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Keske kalsaymissin. Neyse, her serde hayir var demislar Kar_Adam. Sise nasil tokmakladi sonunda ama?
    Allah,Kuluna kullan diye bir kez akıl, 3 kez şans verirmiş..Ben o şansı geç farkettim, akıl başıma geldiğinde,iş işten, şans kapıdan öteye geçti..!!.Sağlık olsun .
    Bir yıl içinde, şişeye kadar neler neler tokmakladı..!!. Pandemi süresince Teyyaresi uçamayan Pegasus bile ,40 liralardan bugün 105 liraya gelmiş...
    Altın Dolar bazında hesap edersek,şişe 6 TL de, yerinde duruyor..Ortada kazanç yok,bence.. Elimde de şişe yok..

BAE ile yapıldığı söylenen swap anlaşması sonucu 25 milyar usd gelecekmiş. yatırım amaçlı imiş...

bu habere bağlı olarak vede artık kar alalım diyenler sayesinde usd de gerileme mevcut..

acaba karşılığında ne verilmiştir ?
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ile Birleşik Arap Emirlikleri Merkez Bankası arasında iş birliğine yönelik mutabakat zaptı imzalandı. -AA

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ile Birleşik Arap Emirlikleri Merkez Bankası arasında iş birliğine yönelik mutabakat zaptı imzalandı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Sayfa 303/1002 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •