Sayfa 303/1007 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    LEADING DIAGONAL trendin başında 1 nolu dalgada ya da düzetlmenin başı olan A dalgasında oluşur mesela...düşüşlerde alçalan takoz yükselişlerde yükselen takoz şeklindedir...

1 nolu dalga zaten başka 5 lik sayımın sonu olmuyor mu 😂

2.  Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Verdiğiniz linkte yükselen takoz yükseliş trendinde oluşursa demiş, yani yükseliş trendinin sonunda olursa düşüşe işaret edeceği anlatılmış. Bir daha okumanızı oneririm
    Ben buraya ilk yazdığım günden beri ben teknik analezden anlamam derim.
    Ama sen bu cümlenin neresini anlamadın da tekrar okumamı istiyorsun.

''Aşağı yönde oluşuyorsa ise, kısa bir yükseliş olabileceği ancak trendin düşüş yönünde olduğunu gösterir.''

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    sonu olmuyor malesef...dalganın komple tamamı oluyor...grafik gayet net...senin söylediğine göre o resimdeki 1 nolu dalganın en son kısmı takoz olmalı öyle diyorsun ya yükselen trendin son kısmında olur havada asılı kalır falan...resim gayet net dalganın tamamı takozu oluşturuyor...emoji ile falan yırtamazsın yani...

asla olmaz koy belge falan demişsin diğer arkadaşa bende koydum...teşekkür etmen gerek bana sayemde yeni bişey öğrenmiş oldun...

Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    1 nolu dalga zaten başka 5 lik sayımın sonu olmuyor mu ��

4. Bütün yazılarda trendin basi sonu veya ortası diye geçmekte. Yatay piyasa da trendden bağımsız öylece oluşan takoz yok. Neyse sizsiniz diyelim de konu kapansın. Havada asılı takoz oluyormus trendden bağımsız diyeyim de konu kapansın bari

https://ewminteractive.com › recogn...
    Leading Diagonal Elliott Wave Pattern - EWM Interactive

5.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    sonu olmuyor malesef...dalganın komple tamamı oluyor...grafik gayet net...senin söylediğine göre o resimdeki 1 nolu dalganın en son kısmı takoz olmalı öyle diyorsun ya yükselen trendin son kısmında olur havada asılı kalır falan...resim gayet net dalganın tamamı takozu oluşturuyor...emoji ile falan yırtamazsın yani...

asla olmaz koy belge falan demişsin diğer arkadaşa bende koydum...teşekkür etmen gerek bana sayemde yeni bişey öğrenmiş oldun...
    Dalganın tamamı demiş öldüm gülmekten. Aşağıda linki paylaştım o bahsettiğin 5 lik sayim zaten büyük 5 linin 1. Adiminin kendi içinde sayımı. Ki bunun 1 nolu dalga olması büyük bir 5 lik trendin bitmiş olması demek

6.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Ben buraya ilk yazdığım günden beri ben teknik analezden anlamam derim.
    Ama sen bu cümlenin neresini anlamadın da tekrar okumamı istiyorsun.

''Aşağı yönde oluşuyorsa ise, kısa bir yükseliş olabileceği ancak trendin düşüş yönünde olduğunu gösterir.''
    Bütün cümleyi alintilayip trend kelimesini cikarmissiniz. Cümlede trendde diyor.

7. ABD ye bak maşallah.

8. Ruble TL karşısında değer kazanıyor ya. Daha ne diyim

Sayfa 303/1007 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •