Sayfa 303/1006 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Haberden ziyade paranın hareketini izlemek lazım.

8100 üstü mal alın diyen hüstatları dinleyen ky ye bu aldıkları son malı verirse oradan verirler..
    Para çıkmıyorsa aynen devam...
    Baktın malı veriyor, virmanlamıyorsa, isteyen full satar, isteyen benim her zaman yaptığım gibi pozisyon azaltır ,esnemelerde yerine koymak üzere devam eder...
    Ama bu hafta soğutma yapması lazım . 8100 üstü de buna misait..Orada isterse soluklanır isterse güzel mal da dağıtabilir..
    Yoksa bu kadar malı düşük açarsa kime satacak. Vadede elindeki tüm shortları kapatıp ,cuma deli gibi mal alan Bofa düşünsün, ben canımı sıkamam.

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Yoksa bu kadar malı düşük açarsa kime satacak. Vadede elindeki tüm shortları kapatıp ,cuma deli gibi mal alan Bofa düşünsün, ben canımı sıkamam.
    Evet VİOP30 tarafında BofA pozisyonunu kapattı artık shorter değil, shorter İş Yatırım yalnız kalmıştı ama cuma günü HSBC ve YapıKredi Yatırım destek atmış görünüyor, diğer kısımda görülen 12 bin kontrat long kafa karıştırıcı, bunları çok sevindirmek istemeyebillirler!

3.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    bofa kapanışa kadar hiç satmadı devamlı aldı, +6.3 mlyr tl yaptı, ekipden olan y/f da sadece eşleştirmede +525 mlyn tl mal aldı, bunlar gelecek haberi tamamıyla biliyorlardı, hiç geri adım atmadılar.
    geçen gene kredi derecelendirme kuruluşundan not artırım beklentisi oluştuğunda bu kurumlar kapanışa doğru satış yapmışlardı, nitekim haber gelmeyip pas geçilmişti.
    Malda olduklarından not artırımı gelmese bile görünüm iyileştirmesini olumlu algılamak isteyeceklerdir!
    bu ekip kaldıraçlı piyasada nasıl bir yol izlemişlerdi?

Sadi Şener (TAV)

.. Abu Dabi havalimanının %99'unu bitirdik.
    Türkiye ile ilişkiler gerildi, %99'u bitmiş
    Havalimanın da sözleşmemiz feshedildi.
    Uğraşıyoruz hala... Bunlara rağmen (Erdoğan'ın büyük hatalarına rağmen) ayakta kalabildik...

Yurt dışında Mehmet Şimşek'in bazı fonlarla
    görüşmelerine katıldım. Yabancı yatırımcılara
    güvenceler verildi. Ancak yabancı yatırımcılar
    YAPISAL REFORMLARI BEKLER ve BUNLARI GÖRÜRLER
    ...

(12.0cak/Ekonomi/Oksijen)

İthalat Patladı, 8 yıl SONRA AÇIK geldi..

Türkiye otomotiv endüstrisi ana ve yan sanayi dahil, %13 artışla 35 milyar usd ihracatla tüm zamanların rekorunu kırdı..

İthalatında 36 milyar usd civarında olduğu söyleniyor..

2023te satılan 1.232.000 adet otomobilin
    798.000 adedi ithal.. %65

Toplamda 1 milyar dolara ulaşan açığın, otomobilde 6 milyar dolara ulaştığı belirtilmiş..

(emre özpeynirci)

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    bu ekip kaldıraçlı piyasada nasıl bir yol izlemişlerdi?
    Kaldıraçlı piyasa derken VİOP30 anladım, burada sıkça paylaşım yapıldı, yazı yazıldı ama bir kez daha anlatmaya çalışayım
    BofA short pozisyonunu kapatmış artık Shorter değil! Shorter İş Yatırıma HSBC YapıKredi ve Garanti Yatırım short destegi atmış,
    Y/F bu tarafa da pek işlem yapmıyor!

Güvenlik zirvesi sonrası açıklama: 'Teröristan'a izin vermeyeceğiz..............

Türkiye, hangi bahaneyle ve sebeple olursa olsun güney sınırları boyunca bir “teröristan" kurulmasına kesinlikle izin vermeyecektir" denildi.

tahmin ettiğim gibi.....Türkiye devleti hiç görülmedik şekilde sertleşecek.....Baş üstünde baş ,taş üstünde taş bırakmayacak....içte veya dışta......Bunun için de israil ve abd pkk ya istihbarat desteği vererek dikkatlerin filistinden Türkiye ye kaydırma amacı var.....bunun için Türkiye devleti bir süre daha harekatı erteleme cihetine gidebilir.....Türkiye nin sinir uçlarına baya baya bastılar son aylarda.......

8. Abd borsası ile ilgili kafam karıştı.
    Çoğu sitede 16 Ocak diye yazılmış. Salı günü. Alttaki resim Midas sitesinden.
    Ama bu Martin Luther King Jr günü google da 15 Ocak diye de geçiyor...
    Pazartesi mi salı mı kapalı borsa?

Sayfa 303/1006 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •