Sayfa 307/777 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

1.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Sağolasın sn naar..arka arkaya yazılarla kendim çalıp kendim oynuyorum gibi geliyordu..desteğinizden dolayı teşekkür ederim..saygılar..
    Ben de okuyorum[emoji1]
    Yazcak kadar bilgimiz yok anca okuyoruz[emoji12]

Yatırım tavsiyesi değildir. Çok bilsem burda yazcama paraları eziyo olurdum [emoji23]

Alıntı Originally Posted by Academician Yazıyı Oku
    Ben de okuyorum[emoji1]
    Yazcak kadar bilgimiz yok anca okuyoruz[emoji12]

Yatırım tavsiyesi değildir. Çok bilsem burda yazcama paraları eziyo olurdum [emoji23]
    Sağolun desteğiniz için..bende günde ort. 2-3 saatimi okumaya veriyorum..okudukça öğreniyor insan..ancak yorum yapmasınızda önemli gördüğünüz bir haberi burada paylaşabilirsiniz mesela..sonuçta her an her şeyden haberdar olmanın imkanı yok..saygılar..

Enflasyon oranları hadi bir derece ama büyümeler; biri Hanya'ya, diğeri Konya'ya..

Değerli Euro'nun mutlak etkisi var ancak ECB açısından Eylül'den itibaren azaltılan QE'lerin etkisi var mı acaba?..Ocak ayından itibaren büyüme düşmeye başlamış..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku

Neyse sonuçta ABD'de mali tedbirler var..Avrupa'da ne var?..noramin var..
    YTD...

4. http://www.bloomberght.com/haberler/...liligi-suruyor
    Yabancıların şüphesi devam ederken biz japonyanın verdiği faizi vermek istiyoruz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Merkez gene dolara müdahale etmeye başladı....

https://www.facebook.com/necmi.calis...6425874743501/

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Yüksek faiz oranlarına değinen Erdoğan, "Şu 24'ünü hayırlısıyla bir atlatalım. 24'ünde siz bu kardeşinize yetkiyi verin, ondan sonra bu faizle, şunla bunla nasıl uğraşılır göreceksiniz. "...

Şu anda elini kim tutuyorsa...

Neden 24'ünü bekliyoruz?

Anlayan var mı?

Ayın 24'ünü ben bir çok konuda daha da ihtiyatlı olmak için bir kerteriz olarak gözlüyorum...

Kim gelirse gelsin. Piyasalar farklı bir temelde sallanacaktır diye düşünüyorum.

Epeydir eli tutulan suskun duran Maliye'den acıtıcı bir atak (denetim ve vergileme bazında) bekliyorum. Özellikle de AKP devam ederse...

AMB/Nowotny: Euro "AMB-Fed politika ayrılığı" ile zayıflıyor
    http://www.bloomberght.com/haberler/...ile-zayifliyor
    Ne zayıflaması yahu..

Euro güçleniyor bile denebilir..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Aşağıdaki tablo ABD ve Alman 2 yıllıkları arasındaki farkı gösteriyor..son gelinen noktada fark 300 baz puanı geçmiş..bu yaklaşık son 30 yılın rekoru..ancak EUR/USD paritesi aşağı gelmemek için iyi direniyor..

Korelasyon bellide, dikkat edilirse parite bu iki ülkenin faiz farklarını takip edecek olsa paritenin şu an 0.90'larda olması gerekiyor..hadi geçtim 0,90'ı, şu an en azından 1,05'lerde olsa bari değil mi..

Neyse öyle yada böyle FED'in faiz artışları devam edecek..ECB ise faiz artışı için 2019'un ortası diyor ama bence çıkmaz ayın son Çarşambası..

Öyle yada böyle dolar ben yükselecem diyor..izleyelim bakalım..

YTD..

Sayfa 307/777 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •