200 bin kredi çekecem ... temettü gelene kadar öderim..temettü ilede kapatırim diye düşünüyorum.[emoji2]
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
200 bin kredi çekecem ... temettü gelene kadar öderim..temettü ilede kapatırim diye düşünüyorum.[emoji2]
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Sn. Fedoramca eyt umarım cıkar ve planladıklarınızı uygulama imkanı bulursunuz. Belki de bu ucuzluk , yada primsizlik gelecek yillardaki karlari maksimize edecek biriktirenler için , hayırlisi diyelim. Nakit akişi sağlaması bakimindan eregli olmazsa olmaz. İsdmr de buyume konusu da göz ardı edilmemeli , şu sıra sıkıntılı günlerden geçiyoruz. Ancak sıra bizim demir & çelik kardeşlere de gelecektir.
SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İsdmr de en kotu temettü beklentim 3 TL net,en iyi beklentim ise 4,5 net ....ikiside kabulumdur .
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Parite 0,9841, %1,26 yukarıda. Parite 1 geçerse Türkiye için faydalı olur.
Ünlü
1.7 kâr bekliyor, ama temettüden feragat etmemiş gibi... 5 civarına denk geliyor.
ÜNLÜ & Co 2O23'de Yüksek Temettü Verimi Beklediği Şirketler
#EREGL 16.3%
#TUPRS 15.7%
#ENJSA 11.6%
#TTRAK 10.9%
#AYGAZ 8.8%
#TURSG 7.8%
#TOASO 7.0%
Bugün küçük yatırımcıdan iyi toplamışlar gibi..
https://share.matriksdata.com/shareM...10171943145851
Alıntı:
Gedik Yatırım #eregl için hedef fiyatını 33,86 TL'den 34.97 TL'ye yükseltirken, tavsiyesini "endeksin üzerinde getiri"den "endekse paralel getiri"ye indirdi.
Petkim ve Tüpraş da yaşanan yüksek miktar para çıkışı denge için olabilir. Bankalar önce bir doysun.
EYT’nin uygulamaya gireceği tarihi de açıklayan Bakan Bilgin, şöyle konuştu:
*Televizyonlarda sık sık ‘işte şunlar da girecek, bunlar da çıkacak’ öyle bir şey yok. 99 öncesi biliyorsunuz, yaşla ilgili bir sorun var. O sorunu biz çözüyoruz ve önümüzde tek bir model var. Tek bir formül var daha doğrusu. Onun hesapları yapıyoruz.
EYT=Ereğli=Emekli
Bunlar tesadüf olabilir mi?
Yer İmleri