Sayfa 308/998 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408808 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 2,457 - 2,464 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Toplam kredi o kadar olması gerekir. Sadece tüketici kredisi olarak hesaplasak. Bir yıllık emekli memur maaşınin 3 katı kadar kadar oluyor.
    O ne demek usta?

"Bir kişinin alabileceği maksimum kredi" = 1 yıllık emekli memur maaşının 3 katı mı?
    "Tüketici kredileri toplamı" = Tüm emekli memurların toplam maaşlarının 3 katı mı?

Benim kafa durmuş sanırım. Heçbi şey anlamadım.

2.  Alıntı Originally Posted by blackman Yazıyı Oku
    sayın bosporos çok güzel yazmışlar bu diyanete aktarılan milletin parası ekonomiye aktarılsaydı Türk ekonomisi uçardı uçar bu diyaneti kim icat ettiyse Türk ekonomisine büyük bir darbe vurdu özTürkler kendi dinlerine dönmeliler başka milletlerin dinlerini taklit etmeliler çocuklarımızı korumalıyız yoksa sonumuz arap ülkeleri gibi olur savaş kan göz yaşı dinmez
    Hadi arabin dinini aldin, onun bayragini alip dunyaya o dini yaymak icin yuzlerce yil savasmak nedir ?

Yuzlerce yil o dini okumadan, anlamadan sadece hurafe haline getir, sonra da sor bu millet neden dinden uzaklasiyor.

Ula'da bir sokak roportajinda 75 yasinda bir emekli, Islam'dan nefret ediyorum, dinim minim yok benim diyordu.

Simdi burada yuzlerce adam cikip, o adam dinden cikti diyecek.

Hem bilmez, hem okumaz, ama insanlari dinden kovacak kadar otorite sahibi gorur kendini.

3. Bunlari yazdik diye, bu forumde bir dingil cikti, Yahudi Dol'u dedi.

Simdi onu dikkatle takip ediyorum, bir acigini yakalarsam onu Yahudi'nin g.tune sokacagim.

Bekliyorum.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bunlari yazdik diye, bu forumde bir dingil cikti, Yahudi Dol'u dedi.

Simdi onu dikkatle takip ediyorum, bir acigini yakalarsam onu Yahudi'nin g.tune sokacagim.

Bekliyorum.
    Arap kimin dölüymüş.????
    Evlatlığının karısını beceren.???
    Kimin dölüymüş.????
    Kimmiş sordun mu??

https://www.kuranvemeali.com/ahzab-s...C4%B1ld%C4%B1k.

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

https://www.sondakika.com/dunya/habe...irdi-17539374/

Eyvah Eyvah
    Bu da oldu.
    Bidon eşini karıştırmış.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,580
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Arap kimin dölüymüş.????
    Evlatlığının karısını beceren.???
    Kimin dölüymüş.????
    Kimmiş sordun mu??

https://www.kuranvemeali.com/ahzab-s...C4%B1ld%C4%B1k.

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Bu durumu Mustafa Öztürkte dile getirmişti,bedevi geleneğinde vardır muhammette ona uymuştur dedi kıyamet koptu,adam hemen emekli oldu alaman hap gibi kaptı şimdi çok iyi bir yerde,çünkü adam ileri derecede islam dininin kökünü biliyor araştırıyor inceliyor açıklıyor,çok iyi bir prof hocadır benimde arkadaşımn oğludur,bende toplumda dini konularda tartışma konusu oldumu hemen lafa karışırdım,yani bel altından vururdum gık bile diyemezlerdi,çünkü her olaya hakimdim çok araştırma yaptığım için,mustafa hocada can kulağıylan dinlerdi,bu gibi konular forumda yasak olduğundan fazla ileriye gitmiyorum,zaten deist oldum ve çok rahatım bu yüzden.bütün dinler insanlığa çok zarar verdi.

Zebur denilen kitap.!!!
    Aslında.!!!
    Yahudilerin ana mukaddes metinlerini oluşturan Tanah'ın bir bölümü olan Mezmurlar kitabıdır.!!!
    Muhammed bunu farklı bir kitap sandığı için Zebur demiştir..!!!
    Bu Mezmurlar kitabının bir bölümü genel olarak şunları içermektedir.!!!

Alıntı:

Davud, evli bir kadın olan Batşeba'yı sever, kadının kocası olan Hitti Uriya'yı öldürterek Batşeba'ya sahip olur. Bu kısım Tevrat'ın 2. Samuel 11. babında anlatılmaktadır. Bunun üzerine Tanrı, Davud'u lanetler, Batşeba'dan doğan oğlu yedi günlükken ölür. Mezmurlar'ın bir bölümü+

Davud'un bu olay üzerine duyduğu acı ve pişmanlığı anlatır. Zebur daha doğrusu Mezmurlar denilen bu kitap, ilahi formunda 150 şiirden oluşan bir şiir kitabıdır. Bunun aslında bir şiir kitabı olduğu Müslümanlarca pek bilinmez.

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bunlari yazdik diye, bu forumde bir dingil cikti, Yahudi Dol'u dedi.

Bekliyorum.
    ..........................................

Sayfa 308/998 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408808 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •