Sayfa 309/1001 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409809 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,465 - 2,472 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by Leo2050 Yazıyı Oku
    Dün Avrupa, Bugün Uzakdoğu Piyasaları Kapanışına Yakın Haber Kaynaklı Satışlar, Dünya Borsalarında 03 Aralık ve Sonrasındaki Muhtemel Sert Düşüşlere Hazırlık İzlenimi Veriyor Olabilir
    Yurtdışı Piyasalarda Düşüşlerin Oldukça Sertleşeceği 03 Aralık ve Sonrası Günlerine Geldik. Türkiye Piyasaları Her Zaman Kendi Halinde Tabii

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Madem böyle bir düşüncen var, al o zaman abka abi
    bırak viobda vurkaç yapmayı.

Ben şunu gördüm, endekis 100 fiyatı 1100 lerdeydi secbul abi dipten dalıyor ve ralli oluyor şansına ama aldığı senet 70 centten yukarı çıkmıyor, bu olay 2 sene falan oldu herhalde
    Adam ralliyi bilipte mükafat alamadı hissesinden, bu bist var ya, aslanı kediye boğdurulan yer. Şuan o senet 37 cent
    Hele bırak döviz bazlısını ..TL bazlısı bile ne?
    Hayat hoş gerisi boş

3. dolar koptu yıne
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Birileri düsüs birileri yukselis bekleyecek ki piyasa olsun .birbirimizi kirmaya gerek yok .

Endeks 2100 e gidince biz hakli olmayacagiz endeks 1750 olursa siz hakli olmayacaksiniz .

Eger bu kriz derinse ve bir devir kapanacaksa benim beklentim min 3500 max 10000

Dusersede h233 e duser orasida 1160

Endeks oraya duserse zaten millet birbirini kesiyor olur muhtemelen dolarda 25 lira olur . Kontrol kaybolmustur .

Bir kriz cikacak bir devir kapanacaksa bu dipten olmaz herkesi mallandirip oyle olur . O mali eline alan milletde hukumetin gitmesi icin boylece destekci olur . Yeni hukumet yeni umut

12 yilin acisi cikarmi gorucez . Yoksa herkesin bekledigi gibi bu hukumet gidecek krizde mallar dipte olacak dolarini satan elini kolunu sallayip mal alip yeni hukumetle parami kazanacak gorecegiz

Zaman yalan soylemez
    kısada çok farklı bir konjonktür oluştu. yukarı zorlamaya çalışır. gücü ne kadar yeter göreceğiz.

ama reel sektör dolar borcu yüzünden krize girer ve hatta batmalara başlarsa çıkmaya başladığı yerin de dibine gömerler.

son dönem 2 net kazanan var.
    1- 0,64-0,80 arası konut kredisi çekenler,
    2- dövizciler.

onun dışında tr varlıklarındaki kazanç sadece basit bir illüzyon olarak kalır.
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bistt masasında iş yok, yılanoğlu masası müthiş para dağıtıyor. Para kazanmak isteyen oraya gelsin
    Yilanoğlu masası dolar mı?
    MB battı mı 13.82 kur...

Faizi yukseltir haaa...!

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tabii ki var abi

Boşta hiç para bırakmıycan, parayı bi yere bağlıycan. Paran olmazsa oynamazsın.
    Mesela çok ucuz dediğin hisseye bağla parayı sonrada kapat git dükanı
    Sevgili seçbul gibi yapsın mı diyon yanee ?

Seçsin bulsun yani
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Vadelisi olan kağıtlar içinde, yani xu030 hisseleri diyelim kabaca... önümüzdeki 3-6 ayda ENDEX ÜZERİ GETİRİ beklediğiniz kağıtlar nelerdir? şu anki fiyattan alınacak...

Ama hissenin illa artması gerekmiyor yani, bugün endeks düşmeye başlasa endeksten az düşmesi de olur; endeks çıkarken endeksten fazla artması da... diğer yandan; hissenin artması yetmez, piyasayı yenmesi lazım... 3 ayda o hisse %10 gitmiş ama xu030 %15; faydası yok zararı var...

Merak ediyorum çok kişi yazarsa ortak hisseler ne olacak...
    ceza olayı olmasa BİM'i tek geçerim. daha uzun vade için ISCTR.
    audentes Fortuna iuvat

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    4 aydır kafa patlattım...bıst100 de 1380 den hisse aldım.ykbnk 2.40 gibi,garan vs..

ve vadelide long/flat olarak güzel kazandım.

hepsini topladığınızda dolar bazında 4 ay öncesiyle neredeyse aynıyım...(benim aracı kurum tüm varlğınızı dolar olarak ta ifade ediyor.)

öte taraftan hiç bir şeyle ilgilenmeyen ,bilmeyenler(etrafta gördüğüm eş-dost) dolarda -altında olduklarından benimle aynı kazançları var.

yumruğumu ısırıyorum

Hatun diyor: sen saatlerce çalış ,yok VOB,YOK HİSSE teknik vs....şu tanıdık altın aldı,dolar aldı ..şu kadar kazandı...

PALA lütfen emeğe saygı...şu dolar,altıncıları biraz üz.

Sayfa 309/1001 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409809 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •