Sayfa 309/582 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409 ... SonSon
Arama sonucu : 4649 madde; 2,465 - 2,472 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Bu üç ay önemli. Dolar etkisi ile 8 lira yüksek olmayacak bir rakam değil
    8 in alti artik hic kimseyi tatmin etmez diye dusunuyorum

SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Cemal (demirtaş) abi, bankaların yükselişi zavallıca demiş. zavallı ne demek diye google de arattım aşağıdaki sonuçlar çıktı. Belki borsada başka bir anlama gelir diye şey ettim.

1.acınacak denli kötü durumda bulunan.
    2.gücü bir şeye yetmeyen, güçsüz
    O abiyi severek takip ederdik ama son zamanlar biraz sacmalamaya basladi gibi geliyor bana

SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Cemal (demirtaş) abi, bankaların yükselişi zavallıca demiş. zavallı ne demek diye google de arattım aşağıdaki sonuçlar çıktı. Belki borsada başka bir anlama gelir diye şey ettim.

1.acınacak denli kötü durumda bulunan.
    2.gücü bir şeye yetmeyen, güçsüz
    Cemal Demirtaş beni hayal kırıklığına uğrattı. Sonuçta o da insan. Darılabilir, küsebilir, sabrı tükenebilir. Ama yine de bu kadar savunduğu Ereğli' yi şu zor zamanlarda da anlatabilmeliydi. Söylediklerinin arkasında durabilmeydi.

Kıssadan hisse buradan çıkarılacak ders, herkesin yorumlarını dinle ama karar verirken kimseden etkilenme. ( Tabi bu söylemesi kolay yapması zor olan bir şey )
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

4. burası ile alakasız olacak gerçi..ak yatırım kar beklentilerini açıkladı.
    thy için 3. çeyrek karını 24 milyar tl olarak açıkladı.yuhh yani.pgsusta bile 4.8 milyar tl kar bekliyor.
    demir çelikleri değerlendirmemişler bile.

5.  Alıntı Originally Posted by temettuverimi Yazıyı Oku
    Cemal Demirtaş beni hayal kırıklığına uğrattı. Sonuçta o da insan. Darılabilir, küsebilir, sabrı tükenebilir. Ama yine de bu kadar savunduğu Ereğli' yi şu zor zamanlarda da anlatabilmeliydi. Söylediklerinin arkasında durabilmeydi.

Kıssadan hisse buradan çıkarılacak ders, herkesin yorumlarını dinle ama karar verirken kimseden etkilenme. ( Tabi bu söylemesi kolay yapması zor olan bir şey )
    Cemal bey bence ereğli özelinde değil, genel oalrak endeks özelinde negatif durum bekliyor, bu nedenle yakından izlemekte fayda var.

6.  Alıntı Originally Posted by enigma72 Yazıyı Oku
    burası ile alakasız olacak gerçi..ak yatırım kar beklentilerini açıkladı.
    thy için 3. çeyrek karını 24 milyar tl olarak açıkladı.yuhh yani.pgsusta bile 4.8 milyar tl kar bekliyor.
    demir çelikleri değerlendirmemişler bile.
    Rusyadan kaçış 4-5 aydır thy için pozitif etki ediyor, bu kadar olur mu bilmek zor.

7. Bankof 2,7 milyon, raporcu hscb 542 bin lot almış, 1,7 kar bekleyen ünlü 476 bin lot satışda, ereğli de.

8. Ereğli özelinde çok şeyi takip etmek zorundayız, hrc resesyon dolar kuru rus sacı doğalgaz elektik. Teknik olarak 36 rakamı çok önemli. Üzerinde 1-2 gün kalmak çok şeyi değiştirecektir. Bu nedenle olaylara fazla takılmadan 36 gelir mi ve üzerinde kalır mı, izlenmesi gereken önemli bir nokta.

Sayfa 309/582 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •