Sayfa 309/435 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409 ... SonSon
Arama sonucu : 3477 madde; 2,465 - 2,472 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Tam yancı, hiç affetmiyor yaw, geçende bana koydu, zalatalıkla
    İşçi abi den ben çıtak yavuz Alper Bozkurt reisim hünkârıma yatıya gidiyoruz Bozkurt reisim hünkârım bizi Angarada pavyona götürecek Bozkurt reisim hünkârımın paraları ezeceğiz. Bitirelim de parasını sokakta izmarit toplayıp içsin

Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    İran israele birşey yapamaz. Bitcoin umursamamış altına bakıyorum 3500 ü bile geçememiş. Yurtdışı borsalarında normal bir gün geçiyor. ABD borsaları akşam yeşile dönebilir. Bizim tarafta dolar 2 hafta önce 39.33 iken bugün anca 10 kuruş yukarıda. 2 hafta boyunca basıldığı için bugün çoşmuş gibi gözüküyor ama yok öyle birşey. Borsa tarafında da bir çok baba kağıt geçen 9000 dibinin üzerinde seyrediyor.
    Son bir alım fırsatı bence borsada. Hele olurda panik amaçlı basılacak bir 9000 altı bence süper bir fırsat olacaktır.
    o iş böyle değil.....akşam a doğru hareket sertleşir......borsa da satış kaçınılmaz.......ok yaydan çıktı....

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    bu ekstr işi de basit yahuıu ...yalan borcumuz mu var.....

sindoooo ben bear istemişti orta koydum bir kaç arkadaşta tebrik etmişti......ne zamandı Ruslar askerlerimizi suriyede şehit ettiği zamandı....bu vesile ile Allah tan Rahmet diliyorum şehitlerimize....
    Şu şey mi
    35 şehit üzerine reyizini ayağına çağırıp kapıda beklettigi gün sayaç da tuttular dünya uzay reisinin kaç dakika ayakta kapıda beklettikleri gunu

4. Ben Ayhan başkana ekstreyi attım %0,5 zarar var. Portföy deki hisseme göre. Zabah iyi kaçtim.

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    az önce şort açtım...yanlışlık olmazsın.....buyrun bundan daha açık nasıl olsun.......
    Sen bu vobu biliyorsun dayucuğum, kaatlar devre kesmeden bugün rahatlamaz
    Hamdım Piştim Yandım

Hedef yukarı.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7. Bugün gideyim de 5 gram bozdurayım kar ettiği için değil. Babam dan beş Gr aldım nadirin kredi kartı gibi olan bir gramlıklar çok küçük gözüküyor. Evde ki diğer gramlıklar ile mukayese ettiğimde içime sinmedi onu okutup geleyim.

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    o iş böyle değil.....akşam a doğru hareket sertleşir......borsa da satış kaçınılmaz.......ok yaydan çıktı....
    Olabilir hafta sonu riski falan adına basabilirlerde. Ama bence orta vade de sonuç değişmeyecektir.

Sayfa 309/435 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •