Sayfa 31/1004 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 241 - 248 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

Bizim gibi ülkelerde iktidar ve muhalefet yoktur.bir sistem gelmesi istenir ona göre bir iktidar ve muhalefet şekillendiri lir. sonra sistem değişeceği zaman gereken iktidar ve muhalefet gene şekillendiri lir.oyun devam eder.babacan ve küçük enişte parti kurduğu gün AKP nin bittiğini anladım.son İstanbul seçiminde de kimin geleceği aşağı yukarı belli oldu.

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    psikiyatri bilimi bu tarz yanıt verenlerin yaşamlarında büyük olasılıkla ... neyse devamını getirmeyeyim ... selamlar sevgiler
    İçtigin puro putra şekeri etkisi yapabilir.!!
    Dikkatli ol.!!
    Ava giderken avlanma.!!
    Atasözü.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    % 30 Derece ve daha üst seviyedeki alkole sahip içkiler gölgede yüzyıldan fazla sürede bile bozulmaz, bazen gazetelerde görürsünüz 120 yıllık brandi, rom, konyak v.b filânca yüzbin dolara satıldı diye.
    Şişenin üstünde 2023 diye bir tarih gördüm de ondan sormuştum.
    İlacı stoklayalım o zaman.
    Covid biterse ileride başka hastalıkların tedavisinde de kullanabiliriz .

Çiğ sut litre fiyati 3.20 liradan 4.70 liraya cikmis. Ohhh suyundan da koy. Tufe 19, tufe 20 ihhh ihhh gayseri

SGK verilerine göre 2020 yılında Türkiye de çalışan kayıtlı işçi sayısı 15 milyon 203 bin 423.
    Bunların 6 milyon 390 bin 19 u ise asgari ücretle çalıştı. Bu da kayıtlı işçilerin yüzde 42 sinin asgari ücretle çalıştığını gösteriyor.

2018 e göre AB ile mukayese şuymuş, şu anda oran %50 olmuştur belki.

Kimisi araba kuyruğunu, kimisi yerli turist otel doluluk oranlarını, kimisi 'çıkar telefonunu' izler fikir yürütür, 6 milyon 390 bininin hikayesi bu grafikte, bunun kayıt dışısı da vardır, hiç işi olmayanı da,

en alt gelir düzeyinde asgari ücrete denk veya altında emeklisi de. 6 milyon kişi devlet yardımıyla yaşıyormuş, 5 küsur milyon da geçen ay elektrik borcunu ödeyememiş.
    https://tr.euronews.com/2021/11/12/t...-oran-ne-kadar

6.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Abd faiz artırım olayı bu cumamıydı?
    fed önden haberli faiz artırmaya mı başlamış..?

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Şişenin üstünde 2023 diye bir tarih gördüm de ondan sormuştum.
    İlacı stoklayalım o zaman.
    Covid biterse ileride başka hastalıkların tedavisinde de kullanabiliriz .
    Omicrondan sonra 2022 haziranda~
    Pi gelecek.!!
    Omega sonuncusu olacak.!! 2023 şubatta.!!
    Sözde sonunsusu.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    değerli Bisikletçi , soracağını niye özelden soruyorsun ki onu anlamadım ?

Hayır tatil için Miami ' de değilim. Senenin bazı zamanları burada, North by Rd de kalıyorum genelde. Bazen de 57 beach ocean condo ile armani casa sunny isles beach residences. buraları dediğim yerleri biliyorsun herhalde...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 31/1004 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •