Sayfa 31/902 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 241 - 248 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. hektaşı ,sasayı ,smrtgi ve diğerlerini şahsen temel olarak hiç tanımıyorum...onların kaç yıl sonrasını bilançolarını satın aldıklarını bilmiyorum...ama gesanda ben sadece bir kaç çeyrek ötesini satın aldıklarını düşünüyorum...tabi burada herkes istediği şeyi yazmakta özgürdür...isteyen alır isteyen satar isteyen de tutar...bu sektör gelip geçici bir sektör değil..dolayısı ile bu sektörün şirketleri çok büyüyecek ve büyümeye de devam edecek...önümüzdeki bir kaç yılda sektör bist 30 a girecek dev şirketler meydana getirecek...bakalım o günleri görebilecek miyiz...??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by alkabus Yazıyı Oku
    Kağıdın en büyük sorunu birilerine göre hareket edeceği algısını oluşturması maalesef. Kendi dinamikleri ile doğru dürüst dik duramadı. EUPWR arz onayı ile birlikte bence farklılaşacak...
    Malesef doğru da bu birlikte hareket etme. Yani bugün kontr tavan olsa Sasa tavan olsa bizde +5 oluruz. Keşke ayrisssak o zaman düşsek de tek kelime etmem. O kadar haberle düşüş çok can yaktı ve sıktı. Neyse bu kez zararina vermiycem ben de. Düştükçe alırım geyigini de yapamıyorum çünkü param yok

3.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Daha bitmemiş dostum sakin.
    Sasa kontr donmedikce umudum azalıyor. Nasip... Bu kadar kap manyagi bir hisse ayrismaliydi

4. Kozaa grubunu alenen kacirtiyorum... üzücü full parayla olmak

5. HSCB bugün tahtayı silmiş süpürmüş, peşinde yatırım finans var...

6. Bugün tahtada bir farklılık sezimliyorum. Normalde -%6-7 olması gerekirken -%1.5 olması hayra alamet 😊

7. inanmayanlar dökülmeli...gesanı kumar gibi gören ve umduğunu bulamayanlar satıp rahatlamalı...kulaktan dolma bilgiler ile hisseye hücüm eden yatırımcılar dökülmeli..son satılan 2,5 lot hazm edilmeli...bunlar da öyle çok kısa sürede olacak şeyler değil...satılan lotlar ile birlikte hisse normal olarak biraz hantallaştı...bu hantallık emin ellerde toplandıkça ve olası güzel haberler geldikçe geçecektir...kabaca tedavüldeki 30 milyon lot bu kadar agresif büyüyen bir şirket için çok değil...hele ki yabancıların da talep edebileceği bir şirket için hiç çok değil...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8.  Alıntı Originally Posted by piyer Yazıyı Oku
    HSCB bugün tahtayı silmiş süpürmüş, peşinde yatırım finans var...
    buyuk balinalar caktırmadan toplamaya başladılar biraz istavritler dagılsın daha da hız verirler...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 31/902 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •