Sayfa 310/774 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 2,473 - 2,480 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1.  Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Anaokulu terk....
    😂😂😂😂😂
    Sorularımın hiç birine cevap vermediniz. Neden?
    Vermek zorunda değilsiniz tabi ama neden veremediniz?
    Çok basit iki soru sordum.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    1 soruda ben size sorayım müsadenizle. Neyin peşindesiniz? ciddi olarak soruyorum

2.  Alıntı Originally Posted by Omaha Yazıyı Oku
    1 soruda ben size sorayım müsadenizle. Neyin peşindesiniz? ciddi olarak soruyorum
    Arkadaşın iddia ettiği şeylerin öyle olmadığını basit bir dille izah etme.
    Ya siz?

3.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    "Ezan için evet" miş !
    Yıllardır bu ülkenin minarelerinden Michael Jackson mı çalıyor ?
    Terbiyesizlik yapıyorsun... yönetim senin gibi çakal çukallara torpil yapıyor olmalı. bu sözü sokakta söylesen kafanı kopartmak için millet birbirini ezerdi.....

4. ' kayıkçı kavgası ' ....

hiç niyetim yok !

içeriği anlamamışın !

bu ülkede ezan ne zaman sustu ? hiç bir zaman da susmıyacak...

ezanı siyasete alet edenlere saldır !
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. british nickli arkadaş istediği gibi at koşturuyor topikte bize de aynı hoşgörü var mı? bilelim... %99 müslüman olan 1 toplulukta dini inançlara bu derece hakarete izin verilmesi düşündürücü...

6.  Alıntı Originally Posted by Omaha Yazıyı Oku
    british nickli arkadaş istediği gibi at koşturuyor topikte bize de aynı hoşgörü var mı? bilelim... %99 müslüman olan 1 toplulukta dini inançlara bu derece hakarete izin verilmesi düşündürücü...
    Valla bişey da bana açık açık "terörist" dedi ama hala at koşturuyor. Yönetim bugün yoğun galiba...

7.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Bir parti Genel Başkanı Türk Silahlı Kuvvetleri Başkomutanı olacak, biz de buna "evet" demezsek vatan haini olacağız öyle mi?
    Yıllarca tsk milletin iradesine karşı geldi ülkeyi 100 yıl geriye götürdüler tabiki milletin iradesi Başkomutan olacak sen bunu anlamazsın....

8. kayıkçı kavgası :

''istanbul'daki kayıkçılar üzerinden kültürümüze katılmış hoş deyim. rivayete göre eminönü karaköy vs yerlerdeki kayıkçılar müşteri kapma, iskeleye yanaşma gibi sebeplerden tartışmaya başlarlarmış. sözlü başlayan olay kayıkçıların birbirini kürekle itelemesine kadar varır, karşılıklı olarak vuruşsalar da kimsenin kayığı batmaz, kimse denize düşmezmiş. ''
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 310/774 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •