Üstadlar ya bu borsayı bir anda alacaklar herkes bakıp kalacak yada bir anda satacaklar biz yine bakıp kalacağız başka şıkkı kalmadı.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Üstadlar ya bu borsayı bir anda alacaklar herkes bakıp kalacak yada bir anda satacaklar biz yine bakıp kalacağız başka şıkkı kalmadı.
virüs yada borsa değerleri korkutmuyor, bugünden sonraki ticaret nasıl olacak konu bu. bakınız REİS ön konuşmasında biz üreten bir devletiz, avrupa bizden mal alacak dedi. yada buna benzer bir cümle kurdu, bence doğru değil, bugün öncelik bu olmamalı. dünya aksayan ticarete bir yöntem bulacak. dördüncü kez yazıyorum, senet satıp makarna alma dönemi içindeyiz, küçük yatırımcı birini kırmızı birini yeşil gördükce bu geçişi yapacak, ondan sonra borsalar yukarı gider.
666 ex ortak sesin soluğun çıkmıyor sağlığın afiyetin yerindedir inşallah![]()
Tarihe bir not düşelim. 5.22 dem 58 kademe zararına 50 bin hissemi Halkbank almadı yine satamadık... inşaallah şu mahkeme sonucu 9.20 den kapanış yaparak 9.22 den de almadı diye yazmak nasip olur
napsın reis makarna bulgur mu dağıtsın.kıtlık krizi yok ki
çoğu şirket devlete geçecek bu kriz sonrası.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
geçen yıl krizde millet yemeden gezmeden kesmediydi.
en canlı sektördü.
şimdi mekanlarda yeller esiyor.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Şu virüsü atlatana kadar 5 üstünde kalsın yeter psikolojik sınır altına inmeyelim
31 martta mahkeme olmasa satıp gideceğim o kadar bıktırdı. Mahkeme olumlu olursa belki piyasa değerine gelir de rahatlarız batık seviyeden çıkarız tek ümidim o. Dediğin gibi o zaman kadar buralarda gezse yetecek...
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yer İmleri